Jump to content

kurt

Members
  • Posts

    262
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kurt

  1. da e alt snudd opp/ned og saumfart med lupe, men finn dein itj her. ringt derfor j&f idag å bestilt ny. bli vel å ta turen t banen iløpet av lørdan fer å ta et siste overblikk, men regner med at delen e tapt. har gjengestykket fremdeles da(14 1,5) hvis nånn træng, ta kontakt......

  2. lørdag for 2 uker siden var jeg på banen til nidaros skytterlag og prøvde et nytt løp på saueren min. da jeg skulle reise hjem-måtte jeg demontere/skru av fremste delene av demperen for å få plass til rifla i futteralet. har lett etter delen overalt, men er sporløst forsvunnet. kjørte en tur til banen idag(29/11)for og lete, men fant ikke. Noen som vet om gjenglemte ting&tang blir tatt vare på? det dreier seg om en schultz&larsen demper.

  3. har avtalt pris på en slik i 375 H&H inkl Z6 1-6*24(4i ret) og wirtex hurtigmontasjer :D 35 tusen. er litt i tenkeboksen ang kaliber enda, men tror det blir betilt etterhvert:=) har jo kodiaken fra før med det kikkertsiktet-må jo nesten ha alle 3 bjørnene i skapet, etterhvert :lol: kodiak`en(338Wm) har også 54cm løp, upåklagelig presisjon og sender ei 250grain matchking i 800 m/s.

  4. til deg 10: black bear og brown bear, kamres begge i 9,3 62-problemet er bare at dem ikke inngår i schou`s sortiment, men vil du ha det-så må dem jo bare"spesialbestille" hvis du googler sako.fi, vil du se at dette er tilfellet. hvis ikke schou kan være behjelpelig, tror jeg nok jaktdepotet F.eks fikser biffen :)

  5. winchester m70 safari express ja :) hadde en slik selv, i 416 rm. vakkert våpen, absolutt. hadde også en m70 supergrade i 338wm, før jeg kjøpte kodiak. må innrømme at jeg ofte har angret på salget av dem 2 winchesterene ja-riflemens rifle, you know :)

  6. tenkte jeg skulle prøve 225 swift em stund, men så hadde jeg allerede den eska med 500stk Mk, og 2*50 m/250grn Aframe. siden dette koster såpass, og at presisjonen med begge er så bra/lik-velger jeg å fortsette med det til det er tomt, får se det an da..mtp bytte

×
×
  • Create New...