Jump to content

Nordpeak

Members
  • Posts

    217
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Nordpeak

  1.  

     

    Så hvis vi tar med omorganiseringa på Lade i fjor, vil alle fire butikkene tilknyttet ABC være flyttet i løpet av denne sommeren. Åndalsnes dro til Bjugn

     

     

    Bjugn......Er vel ikke akkurat værdens navle det da, for å ha en sånn type sjappe tenker jeg:)

  2. Det der blir noe å tenke på når du ligger og venter på å dø. Er det virkelig verdt å ofre en av de få jaktmulighetene du får i livet pga at du skal jobbe?

     

    Allerede ligger jeg å vurderer permisjon eller noe sånt. Har søkt i så mange år uten hell at jeg vet at disse korta ikke kommer trillende......

    Faan steike....jeg er sikker på at arbeidsgiver skjønner min situasjon og gir meg lønnet permisjon frem til storbukken ligger i frysern :mrgreen::mrgreen:

  3. Har søkt reinsjakt de siste 5 årene uten å få noenting. I år derimot, i dag klasket det ned en stor konvolutt i postkassen :D har fått tildelt fritt dyr av fjellstyret i Lesja, Dalsida øst. Men, så kommer saken. Det viser seg at pga av arbeidssituasjon så rekker ikke jeg jakta i år.

     

    Kan kortet selges videre eller må dette "leveres tilbake" for eventuelle på reserveliste.?

  4. Endelig :D Min første bukk fallt i natt kl 0340. En spissbukk, måtte gå gradene sa jaktkompisen min :lol: .

    Skutt med scirroco (skrivefeil?) 70m hold og ca 5m utras etter treff. Slaktevekt på 65kg.

     

    Er strålende fornøyd og ser frem til å få tatt en litt mer voksen kar.....i løpet av noen dager. Har allerede sett den flere ganger på samme plass men lysforholdene har dessverre ikke hvert optimale disse gangene. X fingrene :winke1:

  5. Uff, det er tungt å sitte å lese alle disse fine historiene og selv ikke ha muligheten...enda.

    Sitter på båt ved dokk i Tomrefjord og er ikke heime før 19 september. Da, ja da skal det ut og jaktes. Blir nok bøjakt i første omgang, før sekk pakkes og "fjellhjorten" i masfjorden skal "hentes heim":-)

     

    Gleder meg som en unge og takk og pris for dere andres allerede flotte opplevelser og skildringer av jakta hittil, så overlever jeg ventetiden.

  6. Reiser ut 1 september og blir en mnd i Angola..... regner med at det er noen dyr igjen til jeg kommer hjem:) Men, får uansett med med starten på bukkejakta og reinsjakta:))

     

    Det gledes stort. :D

  7. Bare 20 dager igjen til turen går innover fjellheimen. Den første uken blir det to storbukker som har prioritet. Dette blir en hard høst :-)

     

    Finnes ikke misunnelig....i det hele tatt :mrgreen:

     

    Lykke til:)

  8. Hadde samme problem som trådstarter for 3 uker siden, lå 30cm til venstere for skive og ingen flere klikk å gå på. Fulgte samme prosedyre som Raudnakke henviser til og er nå i senter på skiven og har like mye klikk høyre/venstre:)

  9.  

    Har fått inntrykk av det ikke uten videre går an å få sendt stokk fra USA lenger så tips på norske butikker som leverer slike mottas med takk.

     

    Bestillte selv en ny stokk til en Remington 700, fra statene og det var ingen problem det:)

  10. Har kliss makens... Bare at min er duracoated.

    Stokkene behøver du ikke å kjøpe fra USA men fra Midway.no for dere som vil slippe å kuke rundt med toll!

     

    Min plinkerifle. Har gått evig lei debatten om lovlig til jakt ell ikke. De gangene jeg skal jakte er det 5 min med skruing for så å sette den i trestokk... enkelt og greit.

     

    dsc0616ot.jpg

     

    Den derre så kjent ut :winke1:

     

    Angrer nesten på at jeg solgte den "stokken", skikkelig bra dura coated også, håper du er fornøyd :D

×
×
  • Create New...