Jump to content

chrissi504

Members
  • Posts

    114
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by chrissi504

  1. lurer nå på å lage meg en kråke felle. jeg lurer litt på om jeg skal lage den i flere seksjoner på ca 1,5m * 1,5 m og sette i sammen igjen da der jeg skal ha den, men kan det ha noe å si at det blir for mye material at åta som ligger inni felle blir for inne stengt og kråkene vil så ikke inn?

     

    men kunne også tenke meg å fange ravner og bør jeg ha større åpning enn 20*28 på stigen? og hvor stor kan jeg ha den før kråkene klarer å fly ut?

  2. jeg hadde et viltkamera som jeg hadde hengt opp i et tre langt oppe på fjellet, framføre et åte. da jeg kom noen dager etter på så var kameraet mitt borte og fant til slutt ut at det var han som hadde hytte ikke så langt i fra kamerat så hadde tatt det, han mente at jeg ikke hadde lov og sette kameraet opp der og mente at jeg hadde bare tatt meg til rette og det var liksom ikke bare og henge opp viltkamera runt omkring på fjellet( mente at det var regler for det) så jeg lurer på om det ikke er lov å henge opp viltkamera, der som jeg selv eiger ? og det der er vel på en måte tyveri?

  3. hei lurer på hvor det er mulig å få noe som jeg kan for eksempel sette en ring rundt kikkerten ogwså en overgang som gå kan bli festet i kameraet som jeg filmer da jeg skyter osv.

×
×
  • Create New...