Jump to content

Opeggen

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Opeggen

  1. http://www.dealextreme.com/p/12w-12-led-780-870lm-warm-white-flood-light-projection-lamp-220v-54857" target="_blank

     

    Jeg har kjøpt og ville kjøpt denne eller en tilsvarende!

     

    Jeg trikset med lommelykter og diverse i fjor... men har nå endt opp med en slik som ovenfor, men med 9 Watt! (9 dioder)

     

    Du er avhengig av disse "samlelinsene" omkring hver diode for å kaste lyset langt nok. Den LED-Lyskasteren lenger opp i tråden er ubrukelig pga. den sprer lyset alt for mye og kaster det ikke lenger enn ca. 15-20 meter.

     

    Ble fristet av denne fra dealextreme.com og "lovnaden" om at den lyser godt på 100m. :shock: Lyskasteren kom i dag og er selvsagt montert :D

    Nå har mørket senket seg over Trøndelagen og min nyervervede lampe lyser opp utresket åker og trærne på grensa mot naboen hvor åtet ligger. Og dit er det 75 meter :mrgreen:

    Er bare å glede seg over dette :mrgreen:

  2. Og her er det fastslått:

    Viltlovens § 27. (grunneierens enerett til jakt og fangst)

    Med de innskrenkninger som er fastsatt i denne lov og i forskrifter gitt i medhold av loven, har grunneieren enerett til jakt og fangst. :mrgreen:

  3. Skjøt ei rågjeit i dag med nevnte ammo. Skuddavstand ca. 70 meter og skuddet gikk rettgjennom dyret (og begge lungene) nesten uten ekspansjon. :shock: Geita viste tydelig skuddtegn, men det var lite blod på skuddstedet. :cry: Fant noe mere blod under ettersøk, men ikke store mengder. Vi fikk heldigvis avlivet geita :D Men først etter åtte timer ettersøk....... :? Hundene jobbet godt men dyret var ikke villig til å gi seg..... Er det noen her inne som har hatt lignende opplevelser og/eller har ammo til .223 å anbefale??

×
×
  • Create New...