Jump to content

bbrekken

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bbrekken

  1. Da burde SV ha skrevet det, ikke at de ikke har tid.

     

    Når vi ser hva AP, SV og SP gjør når de er i Regjering, så tror jeg ikke på et eneste ord om lovnader til jegere/skyttere. Forbud etter forbud viser hva slags syn dagens Regjering har på privat våpeneie. Hvorfor har de startet arbeid på ny våpenlov vis det ikke er mer de vil forby eller gjøre om på? En stemme på de rød-grønne er i mine øyne en stemme for å ødelegge skytesporten på kort sikt, og jakt på lengre sikt.

    Det hjelper ikke å ha offentlig eierskap som såkalt sikrer jaktterreng til folket når våpen ettet våpen blir forbudt. Vi snakker selvfølgelig ikke om å gjøre vanlige rifler ulovlige med det første, men den retningen vi tar i dag så er ikke det en usannsynlig realitet om noen år. Argumentene og holdningen til Storberget viser tydelig hvilken retning de rød-grønne vil ta, desverre.

     

    Poenget mitt er at man ikke skal ta allt i værste mening.

  2. At ikke SV vil prioritere å bruke 30 minutter på å svare jegere og skyttere i Norge gjør meg svært skeptisk til hvilken holdning de har til oss. Hadde de hatt en program som støttet oss, er jeg sikker på at de ville ha sanket de stemmene de kunne.

     

    Dette valget blir spennende!

     

    Det kan jo like gjerne bety at ikke ser noen grunn til å forandre hverken den ene eller andre vegen når det gjelder jakt og skyting men prioriterer andre ting.

  3. Sannsynligvis vil ikkje kapping gå ut over presisjonen. Dei fleste vil vel heller oppleve betre presisjon etter kapping, ny kroning og montering av lyddempar.

    Dette med vekt er eit enkelt reknestykke. Dersom demparen er tyngre enn den løpsbiten du eventuelt kappar bort, blir riggen tyngre. Kappar du vekk meir vekt enn du montera på, blir det lettare.

     

    Hva med hastigheten på kula?

    Finnes det noe data ang det?

×
×
  • Create New...