Jump to content

nøtts

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by nøtts

  1. Vurderer å selge min blaser R8 succes med grs stokk og lurte på om noen har noen tips om hva det er verdt? 2 år gammelt, lite brukt,div løp: 9,3x62, 6mmXC, 308w og 338 Lm. Lyddemper og montasje til alle løp + rps rekylbrems til 338lm. Aimpoint m/blaser montasje.

  2. Sliter med å bestemme meg om jeg skal kjøpe meg en sako quad eller en cz455. Er det noen som har erfaringer med disse? Skal ha både 17hmr og 22lr. Kommer til å bli mest brukt til trening, rekreasjons skyting. Og noe småviltjakt.

  3. Tenkte jeg kunne komme med noen tips angådet drev tid og aktivisering uten om jakt.

    Når det gjelder drev vil denne bli lengre til mer du bruker hunden, vet om flere tyske jaktterrier som går både 1 og 2 timer i drev. Men til å begynne med vil den sansynligvis bare gå 5 - 15 min.

    Jeg har selv en tysker, denne blir brukt på alt. Men hovedsakelig drivjakt, hijakt og mink. Min gikk kun 5 min driv til å begynne med, men nå etter 2 jaktsesonger går hun 30 - 40 min.

     

    Når det gjelder aktivisering av hunden utenom jakt kan du foreksempel begynne å trene blodspor. Også sykle med hunden er bra, men husk at til mer du sykler til mer krever hunden :)

     

    Ellers kan du sjekke ut www.den-tyske-jagtterrier.dk

    Her vil du finne veldig mye om TJT

×
×
  • Create New...