Jump to content

UsM1a1

Members
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by UsM1a1

  1.  

     

    Og et av faren:

    IMG_1011_1.JPG

     

     

    Victor er faren til min tjt, er kjempe fornøyd med han!

    Han er 14mnd nå, og er utrolig grei, han begynner å roe seg ned litt hjemme, men når han kommer ut i skauen er det full fres,

    med jaktlysta på topp. Har aldri sett en hund som jobber så hardt når

    den kommer ut i skauen, han er en arbeidsmaskin :D

  2. Og siden du uttaler deg så absolutt om nettopp forskning på ulv, så regner jeg med at du besitter godt dokumentert kunnskap og viten som er av en slik kvalitet at din påstand om disse forskerene faktisk kan underbygges? Og videre håper jeg at du vil videreformidle denne kunnskapen på en slik måte at den kan valideres og aksepteres av andre som faktisk ikke ser noen grunn til å betvile ulveforskningens berettigelse, og slik at vi ikke blir holdt for narr av disse antatte vitenskapspersoner.

     

    Ikke no dokumentert kunnskap eller viten, men dette programmet setter fingeren på noe vesentlig. Jeg skjønner at folk ikke setter all sin lit til det bygget i Trondheim.

     

    http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/155194

     

     

    Den mangen ulven blei kjørt ihjel den gitt.. Da var det mye styr her i bygda skal jeg love deg :o

  3. Nei, har ikke lest boka, men har fått med meg såpass gjennom div ulvetråder her at jeg skjønner at det dreier seg om konspirasjonsteorier ala "styresmaktene har ett brennende ønske om å sette ut ulv i norge, koste hva det koste vil". Og for meg blir slikt så søkt at jeg velger å bruke tida på bedre dokumentert lesestoff. Missforstå meg ikke, jeg er for ulvejakt, men synes bare argumentasjonen tar litt av for enkelte.

     

    Du burde uansett lese den boka :) Så kan du jo heller velge å tro på det du vil når du har lest den :)

  4. Finnes ingen begrensninger for hvor mye penger som kan brukes på dette, og det trodde jeg du visste Lodjursjägaren :lol:

    Hva tror du det har kostet å radiomerke de ulvene oppe i Osdalen og Julussa...? Helikopter er vel et par kjappe tusenlapper pr time....

     

    Hvorfor må bl.a. du Lodjursjägaren være med på å betale dette...?

    Jo enkelt...fordi noen absolutt må skyte ulv enda det ikke er lovlig. Skjønner at noen går til det skrittet, men den slags idioti må vi alle betale for dessverre.

     

    Ulv er kommet og ulven vil bli. Det kan du like godt venne deg til med en gang. Det eneste du oppnår, er å irritere deg over noe du ikke har noe kontroll over.

    Du kan prøve å gjøre noe, men risken finns da for at de stakkars hundene du har ikke får jaget fordi børsene til pappa...og pappa...sitter hos Lensmannen og forbanner seg over den hersens ulven :roll:

    Det er bortkasta energi :wink:

     

    Tilpassing til ulv er nok nøkkelen til en framtid i norsk natur.

     

    Du sier ulven er kommet for å bli. Det tviler jeg sterkt på! :)

×
×
  • Create New...