Jump to content

alltid klar

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by alltid klar

  1. Undertegnede tar turen til Alaska og S-A....og selvføgelige norske skoger og fjell

     

    :D

     

    Hva som skal skytes er enda ikke fastsatt,men jeg skal hvertfall ha ett par"gulvtepper" fra S-A

     

    Fra Alaska: Bjørn,Moose og caribou,slenger ned en ulv også hvis det lar seg gjøre.

  2. Alle indisier peker mot at ulven er plantet etter å ha vært bokstavelig talt utryddet og fraværende ca 100år. Ingen av de andre artene har vært mere enn truet. Meget få savnet ulven da den var borte og nesten ingen av de som er berørt av problemet vil ha den nå.
    Ja og følge opp det du sier med ette spm...Hvor stor er sansyneligheten for denne russiske innvandreren det diskuteres stort om havner norøst for rena i Jullusdalen av egen fri vilje?? :lol: Den sansyneligheten er mindre enn og vinne i Lotto for å si det slik,hvis sansyneligheten i det hele tatt er tilstede :o:o

     

    Leste senest ett innlegg i østlendingen skrevet om utalelser fra en høyre politikker ang Wabakkens utalelser i det siste der ulovlig jakt var den største trusselen til ulven.Hvilken dokkumentasjon har han for å si dette,INGEN! Men å utale dette og nærmest annklage "bygdefolket" det kan han :twisted::evil: Særiøst miljø det der....bygdefolket måtte selv bevise at det ikke fantes :lol: Hello...sist jeg sjekket var det den som gikk til sak/kom mrd en uttalelse som faktsik måtte ha dokkumentasjon for hva man spydde ut av usanheter.Men nei ikke det seriøse norske velansette forskermiljøet,der går det meste på gjetning og anntydninger........... :lol::lol: Ja ja nå må jeg gi meg nå er det vel for mye navn og usakeligheter og en eller flere moderatorer som klør på kroppen og lurer på hvor editknappen er.... :D

  3. selfølgelig sal du være med.synes det skrives litt mye om blaser.topp redskap sauer.har bestilt et 375 løp til den også

    Har tenkt det samme,Har en 202 elegans 3006.Vurderer kjøpe en take down ved siden av i cal 375 eller 416 med et 300 winmag løp.Er i afrika å jakter.[/quot

  4. Springer:

     

    Jeg respekterer meningene dine, men er ikke enig i de... :wink: Ser at du oppholder deg en del i de samme traktene som meg, og lurer fælt på om vi har sett det samme.. Eller kommer det an på hva vi vil se?

     

    Utmarka som et høstingsområde, og da går jeg utifra at du tenker på jakt, er forbeholdt de få og en anselig mengde byfolk med penger. Lokale jegere finnes selvsagt, men selv i disse områdene er de i et mindretall. Å påstå at utmarka vil gro igjen uten sau ser jeg på som en myte.. Jeg har iallefall ikke sett noe til det i de områdene som nå er uten sau. Dessuten foretrekker jeg å oppholde meg i områder uten slike "ulltuller" (lokalt navn). Er litt mere villmark der, noe jeg trodde jegeren også foretrakk?

    Det jeg ikke skjønner er hvorfor det er ulven som skal taes?... Eller egentlig skjønner jeg det, ulven eter ælj, i motsetning til gaupe, jerv, og bjønn.. Selv om altså våre 3 andre rovdyr står for over 90% av sauetapene, så er det ulven som skal skytes, og ulven som brukes som eksempel når det gjelder problematikken rovdyr/sau..

     

    En skal også være klar over at befolkningen i disse områdene for en stor del er eldre mennesker. Disse er opplært til å hate alt som har med rovdyr å gjøre.. Mine eldre slektninger i disse områdene er i akkurat samme kategori.. Alt er rovdyras skyld, og da mener jeg alt...

     

    Og hva er livskvalitet for de som bor i disse områdene? Majoriteten har ikke andre krav enn å pusle litt på eiendommen sin og få dagene til å gå. Høsting av bær, fisking, sopplukking synker dramatisk blant lokalbefolkningen. Hvorfor det? Jo, folk begynner å bli for gamle og orker ikke dette lenger. De unge flytter som regel ut til en by. Noen få blir igjen, og da gjerne et mannebein som har opparbeidet seg en interesse for jakt.. Det holder han tilbake..

     

    Disse få, jegere og sauebønder, klarer å rope veldig høyt og lager et voldsomt spetakkel hver gang det er snakk om en gråbein...

    Jeg må si du virker ganske våken MEN: Punkt 1 Hvorfor flytter folk ut,det er ikke bare ungdom som flytter,det er vel bønder også??Hvorfor? Pukt2:Nå er det også slik at ulven tar ikke bare elg eller?? Elg,sau,rådyr,hjort og hunder,SAME SHIT DIFFERENT WRAPPING eller hur? Når blir det ett barn? Opplevde de selv i helga ett sted i rendalen med en 2 åring på hytta,om morgenen var det ulvespor 10 meter fra verandaen og døra,synes du dette er stas? Jeg kommer fra sentrale østlandet,men tenk de som bor der og har de rundt husene,kan ikke komme her og si at det er stas vettu :shock:8)

     

    Men over til noe helt annet,hvor stor sansynelighet er det for at den såkalte russer ulven tilfeldighvis kom seg inn i norge og akkurat inn i julussdalen uten taxi på vegen....hi hi...den er ganske liten :lol: Det er en ting wabakken og kompani er flinke til hvertfall......TÅKEPRAT :wink: Har lagt merke til noen etter mine termer litt hårsåre moderatorer i det siste,derfor kan jeg si at jeg ikke oppfordrer til ulovlig jakt,men jeg ønsker lisensjakta velkommen med ett håp om å delta :lol:

  5. Det tar for lang til for DN å behandle en eventuell anke, og da har ynglefredninga slått til.

    Men det er godt å høre at du er optimist i hvertfall :wink: Det hjelper alltid med gode tanker når du teller elgkadaver som ligger rundt om i skogen :lol:

     

    Det blir uhyggelig mange av dem etter hvert.

     

    Da anbefaler jeg deg å lese i media :lol::lol: Det er allerede i gang i stortinget :lol::lol::lol::lol::lol: Å tro meg,lisens jakt blir det :wink::lol::lol::lol:

  6. Prøver igjen..

     

    http://www.ostlendingen.no/section/NYHETER15/1210

     

    Håper denne funker...

     

    Og til Herr Moderator så vil jeg vel si at det er temmelig pirkete å henge seg opp i at en skriver navnet på direktøren i et direktorat... Hvor ofte blir vel ikke f.eks ledende politikere eller andre ledere nevnt med navn i leserinnlegg osv... "Jens Stoltenberg sier i sin uttalelse..." osv... Men skal fortsette å skrive "Direktøren i DN" jeg... Og det å "Dolke noen i ryggen" er vel heller et vanlig brukt uttrykk enn å beskylde noen for å drive med "drapslignende handlinger", ihvertfall i mitt ordforråd... :shock::roll:

    Enig fenris,men er ikke alle som benytter samme ordbok som oss tydeligvis :D Å dolke i denne sammenheng mener jeg ikke kan tolkes feil :lol: Etter mitt syn vet jeg hvor de ulveskinnen hadde passet best: Og det på gulvet foran peisen min :wink: (dit skulle de vel og merke komme på lovlig sett)

     

    Håper ikke tråden blir låst av dette............

  7. Det er bare å vende seg til at ulven er der, og ganske snart får vi nok se en utvisking av den såkalte ulvesona og ulv fårlov til å spre seg utover.

    At noen sauebønder og jegere hyler og bærer seg, betyr ikke en skitt.

     

    Bare vent,historien gjentar seg,i slutten av mars er det lisensjakt :lol::wink:

  8. Nå er det slik at man må gjennom en klagerunde hos DN og diverse andre myndigheter,dette var vi gjennom i fjor og året før der.Du skal se de blir lisens jakt,men først når det er en uke igjen av lisens perioden :x Et tips kan vel være og være klar for litt lisens jakt i slutten av måneden,den kommer nok :D:wink:

  9. Nå er det vell bedre måter og bli kvitt på ulven enn å stemme på Lundteigen og senterpartiet,,,,,,,Kan vel også si det slik at med over 90% sansynelighet blir det åpnet jakt på familiegruppa i rendalen neste uke :D:D

     

    Det overrasker meg ikke om de lever i beste velgående, og setter til verden et stoooooooooooooooooort valpekull denne våren :lol::lol::lol:

    :lol::lol::lol::lol: Deverre tror jeg av erfaring og rykter at denne familiegruppa ryker :D Men det er jo ikke den eneste der,så¨det er ikke verden sundergang heller :D:D:D Så nye spor bare for ett par timer siden,mens familiegruppa forholdt seg på annen "adresse" :)

  10. (Viste ikke helt hvilket emne jeg skulle legge det under, tok derfor sjansen under småviltjakt. Fint viss dere moderatorer flytter det viss det skulle være nødvendig).

     

    Uansett, fant denne linken på vg.no i dag. Her er et utdrag:

     

    - Ved at de mange trafikkdrepte elgene i Hedmark legges tilbake til naturen, som føde for rovdyrene, kan dette spare både dyreliv og dempe hetsen mot rovdyrene for deres naturlige matuttak, mener Jenny Rolness i Noah.

     

    http://www.vg.no/nyheter/innenriks/arti ... tid=547566

     

    Spørsmålet mitt blir derfor enkelt og greit; hva mener dere om dette forslaget? Spennende med en seriøs debatt rundt dette :) :)

    Nå er det vel slik at å "fore" rovdyra i mente tilfelle ulv ikke kansje er det lureste....Dette vil sansyneligvis endre adfewrdsmønsteret til ulven,det er tross alt ikke en elg eller 2 hjortedyr dette er snakk om :o men det er jo også Noah i ett nøtteskall! Hva skjer når "maten" er borte :?::?::?::roll:
×
×
  • Create New...