Jump to content

A.M.

Members
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by A.M.

  1. Hei!

    Jeg har en CZ 455 Synt og er i grunn fornøyd med den, men stokken er litt mjuk i plasten så etter x-antall løpsbytter og litt for hard tiltrekking av skruer så har stokken begynt å svikte litt ved fremre skruen og løpet tok nedi løpskanalen.

    Dreide to aluminiumssøyler og bedda det opp og nå går den høl-i-høl igjen, men lysta på en stokk i "voksenstørrelse" er jo merkbart tilstede enda.

    og den synt-utgaven jeg har, har tynt løp og løpskanal tilpasset dette.

  2. mener det har vært diskutert her før! jeg har mottager fra Mammuth (barrywox) og halsbånd med sender fra B&F.

    jeg hadde kjøpt full pakke fra B&F om jeg var deg, sjøl om det koster litt mer sparer det deg for mye irritasjon i store hi, eller hi med mye hindringer, feks fyllinger! :) lykke til :)

  3. takk for svar!! har sitti å lest litt ladedata og regna meg fram til ca 45grs N160 men hr vert litt usikker, er vel ei litt hard kule er det ikke?? har du prøvd den på noe vilt?? evt hvordan blei resultatet??

  4. Skaut et rådyr forrige helg med eley bismuth BB i 16/70! kan ikke si anna enn at det er noe forbanna driiiiiiiit! skaut på ca 15-20m, haggelet røss utover gårdsplassen når jeg flådde, mesteparten blei bare liggende under skinnet.! Jeg vil tru haggelstrl. 3 må væra nært optimalt i forhold til fart, anntall haggel og dekning, uten å ha fått prøvd det enda, eller er noen ekspert på feltet, men har sett samma resultat som jeg hadde med andre bismuthpatroner også!

  5. Barnes ladebok nr 4 sier 53,5 - 58 grs vit n150 m hastighet på 2284 - 2489 fps og COAL på 76,83mm

     

    noen av dere som har brukt noe annet krutt enn 203b til denna kula? har handla inn 250grs tsx og hadde planer om å rulle opp noen for fattern til neste høst, men har aldri lada 9,3x62 før!

  6. til dere med heen-moffe eller tilsvarende!

    får dere gode samlinger med dette systemet? har hørt litt av hvert om dette men vurderer sterkt å få dette på en sako jeg har! hadde vert artig med et part tre løp i feks 243, 308 og 358! jeg vil i allefall med 243w løpet gjerne ha litt god presisjon!

×
×
  • Create New...