Jump to content

Helix

Members
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Helix

  1. Tvert imot. Bruk kun color vaskemiddet. Bruk en UV-lykt og lys oppi esken med hvit- og deretter colorvaskepulver så ser du hva som reflekterer UV-lys. Du kan også bruke UV-lampa i klesskapet så ser du fort forskjell på hvilke plagg som reflekterer eller ei.

  2. Extractor er det samme som utdrager. Den sitter på sluttstykket og trekker hylsen ut av kammeret. Det går antaglig dårlig hvis du bruker tysk 2.vk. patroner som vist på fotoet. Du kan smøre skuddene ned olje. Det pleide å funke på P08.

  3. Vent med å kjøpe til Oregon 600/650-modellen kommer utpå våren. Den kan ta imot signaler fra de russiske Glonass-satelittene også. Det gir bedre nøyaktighet. Det er ialfall min erfaring med Garmin etrex30 som også har denne muligheten.

  4. Før du banker ut bolten må du først fjerne en liten pinne på ø1,5mm som skal hindre bolten fra å bevege seg. Bolten har flens på v. side og må drives ut mot venstre (sett bakfra.)

  5. Som et apropos, så brukte Frankrike messingkuler i begynnelsen av forrige århundre, inkludert 1.vk. 8x50R Lebel med Balle D prosjektil. Og til dere som nå vil påstå at det var bronse som ble brukt, det stemmer ikke, selvom det hevdes i amerikansk våpenlitteratur. Legeringen i disse kulene var 90% kopper og 10% sink = messing.

×
×
  • Create New...