Jump to content

mskjerve

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mskjerve

  1. Jeg kommer til å be om at min bruker på Rovdata.no slettes, for dette sirkuset GIDDER jeg ikke å bidra mer til. Lokal kunnskap skal få forbli lokal kunnskap.

     

    Kunne ikke sagt meg mer enig!

    Nå får de dra seg ut av sofaen å gjøre jobben selv, blir lite hjelp å få rundt omkring etter det her...

  2. Hvis grunneierlaget opprettholder den latterlige holdningen sin om jaktkort på ulv, så får de jammen til å slutte å klage på ulvens herjinger. Blir lite medlidenhet å få neste gang de går ut i media å bærer seg på dårlig kortsalg osv...

  3. Er laikafolket begynt gaupesporinga?

     

    Atter en gang fast på skolebenken, med obligatorisk forelesning 1. februar og eksamen 4.. Om jeg finner et gjeng som har lyst på selskap og har flere dyr på kvota fra 5., så sitter jeg i bilen til fremmede jaktmarker.

     

    Den begynte vi med før jul :wink:

  4. Tror ikke det er lov å legge ut slakteavfall fra husdyr , men er det lov så er det et bra tiltak for å få ned revebestanden. For den er stor nå , ihvertfall her på sørlandet.

     

    Resten av dyret ender jo opp som menneskemat, så hvorfor skulle ikke dette være godkjent? Ofte så blir jo slakteavfall brukt til dyrefor. feks mink og til hundefor.

    Selv hadde jeg ikke giddi å gitt 150 kr for 20 kg avfall. 20 kg kan det gå med på et par dager om det blir mildvær. Her gikk det med 20 kg nå på et par uker. dette var frossen blokk. Jaggu meg glad jeg for åte gratis. :lol:

     

    Det er bare å passe på åte, så har en lenge av 20 kg :wink:

  5. hehehe,har viltkamera der ja. å har flere bilder av ukjente folk og biler som har vært der. bilder av rev på åte har jeg masse av. har ikke hatt noen problemmer med å få rev på bilde/film før.

     

     

    Marius:-)

     

    Det ville vel vært vanskelig å helle bensin/diesel på åtet uten at det vises på bildene...?? :wink: Slett ikke unormalt at de blir borte over lenger tid, så jerven kommer nok tilbake...

  6. hei :-)

    tror kanskje at jerven kan prøve seg på hare hvis han kommer over det, men usikker på om den er kjapp nok ja. tipper på gaupe jeg da :-) Når det gjelder denne tråden, så har det vært helt stopp på åte plassen min. Har dessvære misstanker om at åte mitt har blitt ødelagt av motstandere :( Har en film snutt av en rev som kommer inn mot åte i rolig tempo, den stopper opp 1 meter fra åte og lukter litt forsiktig, før den snur seg brått og springer fort der ifra. Har misstanker om at noen har helt på disel/bensin på åte. Har ikke vært et spor på åte nå i snart 1 månede. :(

    Men har ordnet med nytt åte langt inn i fjellet som ligger tryggt til for sabotasje. Det vil selvfølgelig komme oppdateringer når det skjer ting der:-)

     

    Har du ikke et åtekamera hengende på åteplassen? Revene her har ikke vært særlig glad i dem.... Tror ikke jerven har noe problemer med å ta en hare, den tar jo ryper....

  7. Se der ja. Ser at det ikke vil nevnes hvor tjuvjegerne kommer fra...... så jeg skal ikke konkludere med noe, men kan dette være en konsekvens av tidspress og evt. kostbar jaktleie? Tenker da på om det kan være slik at dette er jegere som har leid jakt i nærheten og som kanskje ikke har fått det de skal og i frustrasjon drar på rov for å finne noe å dra med hjem? Er nok noen som kan dra igang med sånt, og det er synd for det blir da lett fordommer mot gjestejegere. Det er ikke bra for de som er avhengig av å leie jakt, meg selv inkudert.

     

    Har selv vært utsatt for tjuvjegere som besøkte oss når vi satt på post på bøen under god måne. Var ikke noe særlig å bli belyst med kraftig lys....heldigvis var det ikke dyr fremme så de dro sin vei kjapt. Ellers hadde det vært mindre gøy å fulgt med i utviklingen.

     

    Bra at de som tjuvjakter blir tatt, uansett hvilken "type" tjuvjakt som bedrives. Men er skeptisk til å konfrontere de selv, vi vet jo aldri hvilken "ballast" de har.

     

    Alle som lyser med lykt fra bilen er vel ikke tjuvjegere?

  8. Det hadde vel ikke gått mer enn tre hundre meter før Rago hadde fått stopp på den, så den sjansen skulle du tatt :wink:

    En telefon til en sauebonde, så hadde du vel hatt verktøy innen rimelig kort tid :wink:

  9. Det var jo en helt sinnsyk pris dere oppererte med.

    Jeg fikk mitt levert på døra for kr 2600 helt nytt fra ebay med ekstra 8gig kort.

     

    Grunnet til at det lagger til deg er at du har for dårlig pc.

    En liten NB til dette; HD KREVER KRAFTIG PC!

     

    Utmerket kamera som passer til alt mulig rart. Selv bruker jeg det til paintball.

     

    Nå i februar kommer det vannhus til disse!

     

    http://vholdr.com/video/deepest-day-season-0" target="_blank

     

    Vannhus har vært å få kjøpt en god stund :wink:

    http://www.cordona.no/index.php?page=sh ... &Itemid=53" target="_blank

  10. Den ene plassen er ganske langt fra allfarvei og midt oppe i snaufjellet ,så der blir det vell rimelig vanskelig å slippe på hund ja:-)

    Men den plassen som er nærmest, er det bra med furuskog og ligger ca på 300 meter over havet. tror det skal gå ann å slippe hunden der hvis det skulle bli aktuelt ja:-)

    får håpe at det blir aktuelt å prøve det:-)

     

    Slipp bikkja på snaufjellet å du, skal ikke se bort ifra at den får stopp på den! :wink:

  11. Opplevde noe av det mer sjeldne slaget idag. Var ute å trente Metso da vi rotet oss opp i et storfugl kull. Så at flere av fuglene slo inn og sto bare å ventet på losen, men istedet kommer det en hønsehauk og banker inn i røya som sitter nærmest...! :( (han bør ikke prøve seg på slike sunt under jakta :twisted: ) Jeg lot bare røya ligge i håp om at han har mat en dag eller to, forhåpentligvis så klarer resten av kullet å lure seg unna en stund til... :?

×
×
  • Create New...