Jump to content

boriz

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by boriz

  1. noen som veit om eller veit om det finnes slik laser som man putter i kammeret for å få stilt inn kikkerten?? å hvor man for kjøpt det ?

    har stilt å stilt å stilt å kommeringen vei.... frustrert :shock:

     

    mvh Eskild

     

    Hvis du ikke har verktøy til dette finnes det en annen mulighet.: Ta ut sluttstykket. Legg børsa med stødig anlegg foran og bak. Legg korset i senter på blinken og se gjennom løpet om blinken er midt i løpet. Er det ikke det er det bare å skru og kontrollere igjen.

  2. hei har lyst til å kjøpe min første bue, jeg er linksskytter å vanlige våpen så da regner jeg med dette er det samme på buer, har lite peiling på dette så trenger hjelp!! :)

     

    Jeg skal selge min venstrebue. Buen er en Hoyt Trycon XL 2006 mod. (jubileumsmodell) med Sephyr Cam & 1/2 cammer og med dralengde på 29", 60-70 pund, strenghøyde på 7 1/2", og axle to axle er 36". Pilhyllen er av typen N.A.P Quicktune SmartRest og siktet er et Hoyt Mini microelite. Det følger også med et Duralite two-piece kogger og en Flex stabilisator fra Hoyt + noen GoldTip piler. Alt sammen leveres i koffert. Buen har gått ca 1000 skudd. Pris: 6000,-

×
×
  • Create New...