Jump to content

LEK

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by LEK

  1. Pipebytte på Sauer gjør du på noen få minutter. Piper er det jo heller ikke avskrekkende priser på. F.eks. fra Våpensmia. Da har du ei topp jaktrifle, samt en av de bedre banebørsene til jaktfelt.

  2. Takker for et vel utført stevne folkens!! Jeg er veldig fornøyd, men enig i at gryteretten burde vært servert på annet enn papptallerken, men pytt, pytt! Det var første gangen jeg var der og det ble etablert mange nye og hyggelige bekjentskaper. Jeg kommer garantert tilbake neste år.

  3. Hei!

    Du må ikke finne på å bruke vanlig kryssfiner/forskalingsplater. De har for dårlig kvalitet i finerlagene, så da hadde jeg evt. spart litt til før du går til innkjøp av et ordentlig emne. Husk at det er mange timers jobb du har foran deg, og det er kjedelig hvis finerlagene er fulle av hull og kvist. Jeg hadde kjøpt et emne av Magnumhansen. Lykke til!

     

    Mvh

    LEK

  4. Hei Folkens!

    Har noen tips om hvordan jeg får endret e-postadressen i registreringsopplysninger?

    Når jeg taster inn passordet og trykker på OK får jeg beskjed om at endringen er oppdatert, men jeg får ikke endret noe. På forhånd takk!

  5. Har hatt Sauer 202 i 5-6 år og har aldri hatt problemer med rust noen steder. Alle våpen må ha et visst vedlikehold. Er ikke vits i bekymre seg unødvendig? er det vel???

  6. Hei folkens!

    Vurderer å kjøpe en Bushnell Elite 4200 6-24x40 Rainguard på Skytesport.no. Der koster den 4760,- Er dette et godt kjøp, eller kan det lønne seg å kikke på villmarksmessa førskommende helg? Skytesport.no leverer kikkerten med 1/4 moa targ dot retikkel. Vil gjerne ha tips spesielt vedr. retikkel, hva er mest brukt :?:

    Hilsen en som har blitt totalt bitt av jaktfeltbasillen!! :D:D

  7. Hei folkens!

    Må jo passe på å vise fram grombørsa da!

     

    Sauer 202 30-06 med Meopta Artemis 2000 3-12x50 med Leopold QR og hjemmelaget jaktmachstokk i links.

    Planlegger å lage en ny stokk i laminat, men det blir senere.

     

    Tillegg:

    6,5x55 matchløp

    6,5x55 baneløp

    syntetstokk høyre som kan bli din for 3 500,-. Nypris 5 800,-

    Zeiss Conquest 1,8x5,5x38 kommer på tirsdag.

     

    Sauer`n og jeg vil aldri skilles!!!! 8):D:D

     

    jfyji9.jpg

  8. Hei folkens!

    Egenprodusert stokk til Sauer 202 som har fått et lite problem! Det må "beddes" noe mot låskassa, dvs. fylle ut noe i bakkant pga. noe feil i vinkelen. Det er snakk om millimetere i nedkant av kolben. Jeg har oljet stokken først, noe jeg ikke skulle gjort! :oops:

    Er det noen som har noen gode tips for å få beddemassen/Araldit til å sitte på stokken?? Håper noen kan hjelpe meg! :D

  9. Hei!

    Jeg synes det er viktig å ha en riktig tilpasset stokk til både rifle og hagle. Har selv en Sauer 202 med høyre syntetisk stokk og da blir det feil vinkel på håndleddet. Ikke for at noen av rådyra har klaget, men det gir en mer behagelig skytestilling. Synes det er sinnsykt dårlig utvalg i linksstokker, så jeg er i ferd med å lage en selv i bjørk. Er faktisk ikke så vanskelig og har blitt fullstendig hekta. Begynte 2. juledag!!!

     

    Hilsen LEK

×
×
  • Create New...