Jump to content

jakobse1

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jakobse1

  1. Har også en Leupoldkikkert ;) har ikke prøvd denne i ''felten'' ennå, men på skytebanen funket den FETT!! allt er klart og den va ikke så dyr heller, den er jo selvfølgelig ikke så ''fænsy'' som din, men er STORFORNØYD; ) annbefales!

  2. Hei, stikker på jakt strax, lurer på om noen har tips til hvordan DU brukde Nordik Predatorfløyta for å få best mulig resultat, kunne selvfølgelig søkt gjennom hele forumet, men her desverre ikke tid :( svar på PM :D

  3. hehe takk, gled deg, var en opplevelse og se at den kom springende mot meg og så begynte den og krysse og se etter byttet, det som jeg var heldig med, var at jeg så den komme ut på marka, så sånnset va jeg ''svinheldig''. Skitt jakt ;)

  4. Kl 05:00 datt min aller første rev, bilde kommer senere ;) Nordik Predator fløyta gjorde jobben enklere, fikk den på en 60-70 meters hold og der la den seg faktisk ned, så tok jeg fatt i knoklene og lagde noe som hørtes ut som musepip, den spratt opp og kom springende, på en 15-20 meters hold hoppet jeg opp fra bak gresset jeg satt og den datt i skuddet. Hagla gorde jobben godt men sikta litt langt bak så jeg måtte gi den et leirdueskudd som ''Dauskudd''. SINNSYKT artig når ting klaffer, dette er den andre reven jeg lokker inn på skuddhold, men første gangen hadde jeg jo ikke Våpen, men kan Annbefale Nordik Predator-fløyta til alle, når den funker til meg, funker den garantert til andre også ;)

    Det var en Hannrev, vekt er jeg ikke sikker, men kan tippe en 5-6 kg ;)

  5. Var på Mo i rana idag, på intersport rana jakt og villmark eller noe sånnt, kjøpte meg rifle og kom over Nordic Predator fløyta, kjøpte den og kom hjem, nå i kvellingen var det en rev på en mark 4-500 meter nedaforr her, fannt ut at jeg skulle prøve fløyta, sprang på trappa og etter første blås hoppet reven rundt og kom springende i FULL fart oppover, hadde desverre ingen våpen for hånden og måtte isåfall skutt over vei, noe man da ikke driver med ;) men UTROLIG artig å se resutlat etter FØRSTE blås ;)

  6. Kl 22.30 datt det en stor fin han rev på lokk.

    PTDC0054.jpg

    Fikk meg en times økt mellom alle gjøremålene, og det ble fullklaff. Dro tilbake til området jeg tok første reven i år (hvor jeg ikke hadde tillatelse å jakte før om årene), for å se hva mere der var å finne. Lokket i ca 30min da denne karen kom målrettet inn fra siden.

     

    Grattis til alle reveskyttere, og god natt :mrgreen: .

     

    Mvh "Sofus"

     

    Gratulerer med fin rev ;)

  7. Okei, men er det da det samme som med hagle, at visst jeg skal låne min fars salong at det er nok med en utlånserklering? intill jeg får søkt om å få meg egen salong? eller er jeg helt på jordet?

×
×
  • Create New...