Jump to content

PederR

Members
  • Posts

    2,919
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by PederR

  1. Gratulerer. sitter å vurderer en ekstra wby selv om dagen, en som blir rein langholdsrigg, men får se, nå blir det 9.3x62 løp i ene wby'n og 300'n forblir sånn som den er, bortsett fra ny picaskinne da den forrige ikke holdt mål

  2. da er det kommet en remington 700 i skapet mitt også. valget falt på tactical i 308. eneste minuset jeg har funnet er stokken, den er for myk fremme så anlegg utgår med høye kneløft uten modifikasjoner. fant like greit frem ei rasp og raspet/filte bort endel der og nå går det fint å ta anlegg uten at stokken tar atti løpet. men noen som har tips til å få stivet av mer frempå der?

  3. er alltids noe som må gjøres med stokkene ja. på min mark v Ultra lightweight så måtte vi frese ut fremst på stokken pga den lå "litt" ann mot løpet....

     

    nå snart er 300'n klar til å skyte litt igjen, nytt løp 81 cm (muligens vi kapper det til 76 cm etterhvert) og 26mm tykt. samt ny grs hybridstokk :mrgreen:

  4. da er løpet brotchet og ferdig gjenget til kassa. gjenger til lyddemper og brems kommer etterhvert. stokk falt på en GRS Hybrid (men tid den kommer er vell en annen ting.)

     

    Lyddemper blir en ny hausken whisper, rekylbremsen blir en terminator T3. satser på å finne en plass hvor jeg kan skyte litt lengre en jeg har hjemme nå da riggen kan se ut til å få et potensial til å skyte lengre (hvis skytter og kuler blir bedre)

  5. Den med 6 låseklakker er litt kortere en den med 9, men ellers er det likt ja :), tenkte å bygge om litt boksmagasin istedenfor å måtte tre alt nedi som jeg gjør nå. derfor jeg lurer

  6. Da er nytt løp bestilt, må desverre skuffe, det ble 300 winmag (litt pga ventetid på våpensøknad da det tar godt over 2 mnd her i distriktet :evil: )

     

    stokken blir grs hybrid så da får børsisen noe å bryne seg på da han skal tilpasse stokken til wby da grs ikke lager stokker til wby....

     

    løpet blir vell 760mm langt og blir border/archer løp

  7. får se, er litt int i en 300 wby, men får se løp vil bli bestilt innen august, enten 300 winmag ev 300 wby, det får en se på, 28mm tykt, og 86 cm langt.

    men da over til neste, noen som har en stokk og anbefale?

    tittet litt på grs sin hybrid, men samtidig tittet litt på B&C sin tactical stokk, usikker på hva en skal velge.......

  8. skjedd generelt lite for tida....

    Lyddemper er solgt og rekylbrems solgt. skal oppgradere til Terminator T3 brems og kjøpe en Hausken Standar med bakkammer (den lengste av de).

    så driver jeg og vurderer å bytte kule, gå enten til Hornady amax 208 grs eller Sierra Long range 210 grs.

     

    men ellers er jeg litt usikker på hva det neste blir, stygt redd det blir nytt løp på rundt 85 cm langt og 26-28mm tykt.

  9. Killern, Jeg har enda ikke sett rust på hagla mi, untatt der choken sitter. hagla mi har vell egentlig generelt dårlig vedlikehold, men litt olje og pussing nå og da. så rust er nok ikke problemet bare du oljer skinna til sluttstykket et par tre ganger under jakta!

  10. Av det jeg har prøvd i 12//89 med bly (svenskesida jeg har skutt på for de firkanta folka her som rapporterer i hytt å gevær!)

    så er det egentlig kun en patron som har falt godt inn for meg, winchester super x. 62 grams ladning som tar godt i viltet, og en veldig fin rekyl :)

  11. når jeg trykker connect på det mIRC programmet du anbefaler så streiker det. mulig jeg er helt grønn på det (noe jeg er også)

     

    driver og prøver å feilsøke litt på dataen om det er noe der, men ikke kommet frem til noe. det funket på mobilen, men nå får jeg connection failed der også (gikk greit å være på mobilen der også). har kommet inn på chaten nå og da, men nå får jeg bare connection failed så jeg vet ikke hva som har skjedd. programmet streiker/svarer ikke da jeg skal prøve å komme meg inn på kammerchaten via det også....

×
×
  • Create New...