Jump to content

Arrowhead

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Arrowhead

  1. Kommer til å ha med spade i høst:P Skal skyte noen elger før det blir strømming. Men klart, blir det revet sau er det vel forsent. Men vi heller ha en hund som jager elg for fule mugger enn at jeg har en tvil på at hunden ikke går 100% pga av strømminga

  2. Får levert hund i slutten av juli, og er i gang med å planlegge hundegård. 3,5x5M blir målene. Det blir brukt Kennelnetting rundt og et terassebord nederst. Det blir ikke støpt plate i grunen.

    Så spørsmålet er, hvordan skal jeg forhindre en eventuel graving under nettingen?

     

    Har et forslag på å grave ned armeringsnett eller en sikteduk på 0,5 meter under nettingen, for så å legge 5-10 cm masse over.

     

    Er det noen andre gode forslag?

     

    Hunden er forøvrig en jämte

     

    Alle forslag mottas med takk

  3. stakkers deg plakun, at det skal finnes laika opdrettere som lurer på deg dritthunder.katta i sekken kjøpe du deig da, laika te bjønnhund ja-ja.

    mener også at laika opdretterne er alt for uærlig ,når det bir sagt .laika det er hunden for kombijakt og rovdyrjakt. det er ikke det somer sett og opplevd av mitt laikahold,nei. derimot det stikk motsatte jeg har sett og opplevd.

    plotthunden hadde vært tingen , fellingsprosenten hadde kommet til å gå til værs ved våre trønder skadefellinger å med bruke plotthund.

     

     

    Mvh.Jan Arve :mrgreen::mrgreen:

     

    Nå er det vel med Laika som med andre hunder Jan Arve, at man må UT og BRUKE de for at de skal bli noe...

  4. Noen som har oversikt over hvilke kamera for hund som finnes på markedet?? Kunne vært interessant å se hva jämten finner på under sin første jakt til høsten :D

     

    Ble litt hektet etter å ha sett filmene til Bjørnejakt #1 og #2

     

    Alle svar mottas med takk

  5. Var i Namsos i forrige uke, der var jeg innom Nava sport, og kjøpte en vind- og vanntett, MissingLink dress. Mønsteret var RealTree Camo. Denne var nedsatt fra 3499,- til 1499,-. Denne hadde de designet selv, men solgte den ut, da det hadde kommet ny modell.

    Bakdelen med den "gamle" modellen, var at den ikke var "lydløs", ifølge ekspeditøren, men den skulle visst ha fått gode karakterer i Villmarksliv`s test. Den nye modellen kostet forøvrig 2999,-.

    Ring Nava Sport i Namsos, og forhør deg litt, hvis du ikke har mulighet til å stikke innom.

     

     

    Nava Sport har nå åpnet hjemmeside, får kjøpt dressen på http://www.navasport.no

×
×
  • Create New...