Jump to content

wigl

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by wigl

  1. Hei

    Er med I et jaktlag med 4 jegere fra vestlandet som ønsker å prøve noe nytt.. Dette ser fristende ut!! Hvem reiser dere med? og hva koster det?? Kan du sende PM med litt mer info ??

     

    Takk for svar :D

  2. Har en Ruger m77mk2 30.06 med laminat stokk. Har fungert godt til hjortejakt i mange år..

     

    I tillegg har jeg en Schultz & Larsen CLASSIC DL LINKS med GRS stokk, rifla er i kaliber 6,5x55. Super rifle, men litt for tung til hjortejakt i bratte vestlandslier (mener jeg).

  3. 10922_Blaser_Blaser_R8_Professional_Success_Brun_1.png

     

    Nokre her som har kjøpt ein R8 med denne stokken og kan fortelje litt om han ? Sjølv synest eg stokken ser tøff ut !

     

    Hei

    Stokken ser veldig bra ut.

    Ligner på Sauer 202 Syncro og den er fantastisk å holde. Skyter links så jeg må nok vente litt før en slik stokk er på det norske markedet. R8 med stokk som vist ville i følge Blaser være klar i feb 2013, så får vi se om det stemmer. Vil tro Blaser blir noe letter enn Sauer, men det gjenstår å se.

  4. Hvorfor ikke gå for en SCHULTZ & LARSEN CLASSIC DL. Her har du mulighet for løpsskifte på en relativt enkel måte og S&L har normalt en meget god presisjon. Har selv en S&L links i 6,5 med GRS stokk. Ikke av de letteste riflene men helt grei. Bruker rifla på hjortejakt i bratte vestlandslier uten at vekta på rifla er til hinder for det. Jeg kjøpte jaktfeltstokken og den er nok noen gram tyngre enn den nye jaktstokken (vil tro mellom 100 - 200g).

    Prisen er heller ikke uoverkommelig.

     

    http://www.jaktogfriluft.no/display.asp ... odid=11459" target="_blank" target="_blank

     

    mvh

    Wiggo

  5. Har brukt en Ruger M77 Mk-II 30.06 rustfri og laminatstokk i mange år. Det er en meget robust rifle som tåler bratte vestlandslier. Siktet er Zeiss Victory 3-12x56 med lys. Rifla er nå satt på reservebenken..

     

    I år skal jeg prøve meg med en S&L 97 i 6,5x55 med GRS stokk, også denne toppa med en Zeiss 3-12x56 m/lys. Begge riflene er links...

     

    Det er ikke lenge igjen til jaktstart :D

  6. Ja, har brukt Hornady GMX 165gr i cal. 30 (30.06) de to siste sesongene. Jakter kun hjort. Kula fungerer meget godt. Når jeg ikke bruker denne så går det i oryx 180gr. Mener jeg lader med 46,5 gr N160 vw

×
×
  • Create New...