Jump to content

elglosen

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by elglosen

  1. 15 spirs okse på 345 kg i slaktevekt

     

    Hvor i landet har du skutt denne oksen? Er det normalt at de er i denne vekt klassen der???

     

     

    Ikke normalt men det finnes stooore okser i skogen enda :D ,iår er det skutt 3 stk store okser i området jeg jakter den på 345 kg,1 på 327 og en 22 takker som ikke er veid enda,jakter nord for Bodø.Skal se om jeg får lagt ut bilde av den.

  2. 15 spirs okse på 345 kg

     

    Du har vel ikke bilde av denne kjempe elgen. Hadde vært morro å sett krona på den. om den stod i forhold til vekta :D

     

     

     

    Skal se hva jeg får til :D har noen dålige bilder tatt med mob kamera.

  3. Har nu jaktet i 14 dager på 2 vald,vi har nu skutt 2 kuer,3 kalver og 15 spirs okse på 345 kg i slaktevekt og har 2 ungdyr igjen på kvoten dette valdet og på vald 2 skutt ku,kvige og 2 kalver.Mulighet for ekstra dyr på vald 2,Har selv skutt 4 i stålos for min snart 9 år gammle gråhund :D ,sett mye elg på begge valdene.Vi har også en vestsibirsk laika på jaktlaget som har fungert meget godt og som det er skutt 2 i stålos for og som har hatt mange fine loser.

  4.  

    Dere har vår dypeste medfølelse fra oss her i huset for hva det nå er verdt i en slik situasjon. Vennen deres som passet hunden har selvsagt ingen grunn til å føle ansvar for det som hendte. Det ser ut som om han gjorde det som var i hans makt og mer til.

     

    Det er bra at slike historier kommer frem og det hadde vært flott om du kan fortelle oss om sluttresultatet slik at man kan se hvilke konsekvenser det å miste kontrollen på aggressive/sosialt mistilpassede bikkjer kan gi.

     

     

    Skal holde kammeret medlemer oppdatert om saken.

  5. Hei.Det var labradoren til samboeren min som ble drept.Hun var utrolig glad i den og tar det svært tungt(hele fam gjør det). Vennen som gikk tur med den er utrolig lei seg for hva som skjedde.Han sier at der noe med det værste han har opplevd,di to hundene det gjeler var som to villdyr.Di fortsatte å bite i Bertil etter han var død .Vennen av fam hadde nok med å forsvare seg selv.Verdens snilleste hund var Bertil.Bertil hadde ALDRI vært sint på andre hunder,han var bare snill å glad i alt å alle.Eier er anmelt til politiet og hundene begjært avlivet.Utrolig kjipt å miste en hundevenn sånn. :cry:

×
×
  • Create New...