Jump to content

arneblaser

Members
  • Posts

    93
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by arneblaser

  1. jeg var en tur på skytebanen og luftet rem 1100 hagla , prata med noen konkuranseskyttere som skyter med beretta hagler og de pratet om at de skulle levere inn haglene sine til schau våpen ,,, merkelige rynker i stålet inni pipa , lite tilitsvekkende det ja men disse haglene har gått mange tusen skudd .. :cry::(

  2. den gamle kombien min er regulert for tunge kuler 160 grains og 175 grains i 7x57 r går bra når jeg bruker disse vektene men dårlig med 140 grain sierra , brno kombibørsa er laget i 1970 .kal 16 70 og 7x57 r .

  3. hallo jeg havnet i rullestol for 7 år siden , aktiv jeger og skytter for rundt og fisket med fluestang men det ble et helt annet liv etter rullestolen kom inni bildet ja . høy lammelse th4 lam fra brystet og ned . jeg bestilte klær fra usa big man tall man ... vart dyrt men jeg fikk jaktklær som passer meg . :winke1:

  4. ja hun har sikkert trent mye og faren har sikkert lært henne en del , imponerende fart og bra treff på stålmålene ja ..jeg sendte jonny hoffmann ei mld i går så han fikk høre om jenta til vidar .... jonny har så mange nm medaljer i praktisk pistol hvis noen hadde klart å kaste han på sjøen så hadde han sunket som en stein ,,, :mrgreen:

×
×
  • Create New...