Jump to content

kay arne

Members
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kay arne

  1. vil si det er flere med mye kompetanse i sverige en i norge da det gjelder børsemakere, noen veldig flinke her i norge og men ikke så mange som i sverige. børsemaker navnet synes jeg er litt misbrukt, våpenmekaniker er vel rette navnet på mange..

  2. er vel ikke solgt så mange av dem her i landet, har bare prøvd den 25skudd på sporting. jeg syns det var et kjempe våpen og skyte med, likte balansen godt. vil si det er ei mere utprega sporting hagle en et trap våpen, fungerer sikkert som et helt greit jakt våpen også. den ligger vel kansj litt høyt i pris

  3. har selv en hygen som jeg bruker kun på rev og gaupe, men jeg ville nok kjøpe en schiller etter gode svenske rev linjer neste gang. det er ganske sikre greier.. har vært med og jaktet rev og gaupe med mange forskjellige støver raser, men schillerene syns jeg er noen knepp foran.

    men i bunn og grunn så kjøp den hunden du har mest trua på og syns er finest, det er hvor mye du preger hunden og hvor mange timer du har i skogen som bestemmer hvor god hunden blir.

×
×
  • Create New...