Jump to content

Illidan

Members
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Illidan

  1. Jeg holder en knapp på operatør feil her beklageligvis.

    Får du gjort en feil med en lading, tømmer pressa for skudd, retter opp feilen, setter hylser inn igjen, bommer på rekkefølgen og putter den med krutt i under kruttmålet engang til... fort gjort om man ikke følger 100% med...

  2. De første JM utgavene kom med 5" pipe (jeg har en selv) mens for noe få år siden begynte de å komme med 4".

     

    Kunne egentlig tenkt meg å få tak i en 5" utgave til, trenger en i reserve :)

  3. Betalingsfrist på et level II ?

    Ikke mulighet til å bare møte opp?

     

    Ser at det kan virke i overkant, men.... Vi er ikke flere til å arrangere enn at det å vite hvor mange som kommer er en stor fordel. Det blir sikkert noe frafall uansett, men vi mener organiseringen blir bedre på den måten.

     

    Har ikke no problem med å se hvorfor dere gjør det, men om man skulle finne ut at man hadde lyst å slenge seg på, er det mulig å bare møte opp?

    Evt. sende en mail e.l. til en av dere og spørre om det er greit...

  4. PDF skal jeg kunne klare å håndtere.

     

    Forøvrig har jeg fått PM fra "oppstanasen unggutt", han kaller meg for "tvangsnevrotiske byråkraten", å jeg kan ikke tolke mailen som noe annet enn et "varsel" om at han snart vil være over meg på ressultatlisten.

     

    pokker, må jeg begynne å trene også da... :S

  5. En klubbkammerat ringte å spurte om jeg kunne ta skytevakta idag, Ja det skulle gå greit å hentet nøkkel. Etter litt om og men så viser det seg at det er jeg som hadde vakta idag :shock: . Håper de sender ut vaktliste på PAPIR istedefor lugubre kalendere på internett. Forøvrig var det ingen som møtte opp så jeg dro kl 18.55. Men det lå IPSC-skiver fremme og magtech hylser på standplass, tru om det er en oppstanasen unggutt som tjuvtrener .

     

    Våpenet mitt fungere upåklagelig, magasinene tar 18 skudd greit, det blir ikke noen hverdags opplasting av magasinene men måtte prøve om ryktet stemte.

     

    Det beste med dagen er at jeg dro med 1 mere av mine GFL hylser enn da jeg kom, det slikt som setter en ekstra spiss på dagen.

     

    Går det greit med en pdf på mail eller? må spare miljøen om dagen vettu... :P

  6. Det er mest sannsynlig blitt noen grader der løpet glir fram og tilbake i ramma. Om du tar ut sleidestoppen, drar sleiden tilbake og bare slipper den, kanskje og gjenta denne operasjonen flere ganger tror jeg den vil komme tilslutt... men om du allerede har sendt den inn så...

     

    Noen leverandører i denne bransjen bruker dessverre veeeeeldig lang tid... tror du må regne med mer enn to uker, men bare mas!

  7. Om du ser på den kanten som er valset inn på magasinet som går fra toppen og nedover, vil du ha det magasinet som har denne kanten lengst ned.

     

    Hvor stopper sleiden når du prøver å demontere den (bilde kanskje)? Går sleiden i bakre stilling?

  8. Tror ikke dette hakket skal ha noe å si egentlig, men om jeg ikke ser helt feil har du den gamle typen magasin som faktisk veldig mange har problemer med til tanfoglio. En kamerat av meg kjøpte Mec-gar sitt "new style" mag til sin tanfoglio, og etter det så har den gått mer eller mindre uten problemer.

     

    http://www.midwaynorge.com/apps/eproduc ... mID=365784" target="_blank

     

    Hvorfor du ikke klarer å få den fra hverandre er vel mer usikkert...

  9. Jeg har selv hatt to tanfo'er, en Limited Custom HC i 40 og en Gold Custom i .38 Super (denne har jeg fortsatt, skal selges)

    Har også flere venner som også har/har hatt tanfo'er.

    Min erfaring med tanfo er MASSE mateproblemer, og at den er utrolig kresen på ammoen. Om man ikke lader selv kan man nesten glemme å skaffe seg en tanfo, ettersom ammoen må "skreddersys" for å få tanfoen til å gå uten problemer.

     

    Om man derimot lader selv, og ikke er redd for å forske litt på hva som skal til for å få tanfoen til å gå bra, tror jeg ikke det finnes en annen pistol som ligger bedre i handa og som er bedre å skyte med (bortsett fra en god revolver da selvfølgelig!)

    Det er nok en grunn til at man for bare få år siden så annenhver praktisk skytter med tanfo i hylsteret, mens det nå i dag nesten er sjelden å se en...

     

    Ser komentarene til at Eric Grauffel vinner hver gang med tanfo... ja det gjør han, men det har vel ikke slått dere at kanskje fabrikken er litt mer nøye på pistolene de gir han, enn hva som går ut til alle og enhvermansen. Jeg veit også, etter samtale med Eric, at han lader all ammo selv (han gjorde hvertfall det for noen år siden).

     

    Har nå kjøpt meg en Sig X-five Allround, og kan ikke si annet enn at kvaliteten rett og slett oser av pangen, matefeil er historie og presisjonen er prima, MEN den ligger ikke så godt i handa mi, og jeg skyter ikke like bra med den... enda... har ikke skutt mange skudda med den enda.

  10. Liker selv ikke åpne hylster uten lås.

     

    er fort gjort at pangen detter ut. kan ødelegge/flytte sikter og ikke minst lage riper :overrasket:

     

    bruker selv CR speed og Racemaster fra DA. fungerer kjempebra og dem har lås så du du ikke trenger å passe på å slå løs pistolen mellom stagene.

     

    Føretrekker CR speed belte da dette er mye stivere enn DA og Ghost sine belter.

     

    av magasinholdere bruker jeg gamle Nakling holderne da dem kan brukes på alt fra singelstack til STI/SVI magasiner. synd dem ikke lages lenger.

     

    bare min mening:)

     

    CR speed beltet er stivt ja, men det er ikke stivere enn DAA sitt belte. Ikke veldig mye stivere enn Ghost sitt belte heller men litt. Er dog betraktelig stivere enn Safariland sitt, et annet minus med dette beltet er også som Think! sier, borrelåsen er omvendt...

    Kan trykt anbefale DAA sitt belte, jeg syntes faktisk dette er stivere enn CR Speed sitt.

  11. Prøvde noen skudd med denne kula i dag.

    5grn. med N32C, kula stappa nesten helt nedi med en fin rullekrymp over skuldra.

     

    Koselig og slapp rekyl, ingen tegn til overtrykk eller uforbrent krutt.

    Og overraskende bra samlinger på 25m ettersom jeg så etterpå at forsiktet mitt var løst.

     

    Tror dette kan være en vinner i felt løypa, men usikker på åssen den gjør seg på 50m da...

     

    PS: WC kuler lager veldig fint hull i skiva :D

  12. Det er kjempeforskjell på presisjon i håndvåpen, og der spriket i presisjon er størst er vel på militærpistoler.. Jeg har hatt 3 stk 1911 i kal 9mm, og presisjonen har variert fra: forferdelig dårlig (colt serie 80), - dårlig (springfield), til nesten akseptabel (colt serie 70)..

    Serie 70`n har jeg ennå, ethvert våpenskap må jo ha en 1911 :wink: , men den er aldri med på stevner, kun en liten tur på banen nå og da. På stevner er det Pardini`n (45 acp) som gjelder, kjempepresisjon uansett hva jeg forer den med :wink:

     

    Og utrykket "god nok presisjon til felt" har jeg aldri skjønt......... Kanskje noen kan forklare meg :wink::wink:

     

    Utrykket "god nok presisjon til felt" er vel omtrent som: forferdelig dårlig, dårlig og nesten akseptabel presisjon.... eller?

    hva er nesten akseptabel presisjon?

    hvor mye (i målbar skala) skiller det fra diverse tjeneste pistoler til disse "racerne"?

  13. Takk El Gringo!

     

    Er det noen som vet om det går an å få tak i 6 skudds tønne til den? Er det da noe som må tilpasses?

     

    Ser ut som det er SKIKKELIG teit å ha 8 hull i tønna hvis man skal skyte PPC :D

     

    Espen

     

    Ramma til 8 skudds revolverne (627) har en annen offset mellom løp og tønne enn de andre seks skudd versionene av denne ramma, så det er lite trolig at du får en seks skudds tønne til å passe denne modellen.

  14. Hele poenget er vel at hele divisjonen production undergraver seg selv, den er etter min mening dødfødt fra begynnelsen av, og det hele bekreftes jo av en regel som umulig han håndheves. Men dette er jo ikke akkurat den første og eneste tabba de som sitter å bestemmer over divisjonen har gjort.

     

    Ikke bland samvittighet inn i sport/idrett er du snill, det passer så dårlig sammen.

  15.  

    Polering går LETT under minor detailing...

     

     

    NEI, det gjør det IKKE. Det har blitt gjort VELDIG klart på IPSC GV.

    Prøver du deg på det på feks VM nå på Rhodos, kan du kose deg i Open med din 9mm minor uten optikk og comp.

     

    Du kan jo evt kaste bort 100 USD på en arbitration men den taper du.

     

    Fjærer har du heller IKKE lov til å bytte med annet enn orginalfjærer til den spesifikke modellen

     

    Da vil jeg bare ønske RO'ene lykke til med håndheving av denne regelen. :twisted:

  16. i production får du ikke modifisere avtrekket utenom å bytte til fabrikkfjærer og den holder kravet til avtrekksvekt.

    så polering/tuning er fy fy

     

    Nei da, du har lov til å polere og bytte fjærer (hvem skal kunne avgjøre om det er gjort eller ikke?) men første skudd (DA) skal holde 2,25kg...

×
×
  • Create New...