Jump to content

vidduss

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by vidduss

  1. Jeg har ikke noe erfaring med slik lakking på oljet stokk, me undrer litt på om det vil feste seg skikkelig!?

    Ellers synes jeg personlig at oljet stokk er bedre, for du slår jo fort hull på lakken ute på jakt el. og da tørker jo stokken ut, men mulig resultat treffpunktendringer og ikke minst blir våpenet etter hvert mindre pent å se på. Dersom du oljer stokken skikkelig så holder den jo lenge og du slipper så mye pussing ol.

     

     

    var dette eg og var litt skeptisk til :? har funne ut at eg går for en McMillan stokk el. heller 8)

  2. Hei.

    Har planer om å bygge om min sauer 200str til jaktvåpen. Har sett på forskjellige stokker og har mest lyst på mcmillan stokken som er på ssg3000 :wink: . det eg lurer på er om det er mulig å skaffe en slik (eventuelt noe lignende) til en rimelig penge.

  3. Hei.

    Jeg har mekka sammen en selvanviser som funker utmerket til 6,5x55 :D Jeg tok mål av en selvanviser som skytterlaget har.

    Eneste som kan vere litt dyrt er panserstålet du trenger til figuren. Jeg brukte noe gammelt slitestål fra en snøskrape til traktor. husker ikke om det var 10eller12mm. dette ståle funker helt fint :wink:

    Vil anbefale deg å bruke noe anna en vinkelsliper til å skjere ut figuren i panserstålet..det var det jeg brukte og det tok sin tid for å si det mildt :shock:

  4. Du finner montasje som passer sauer 200str på http://www.xxl.no/shopping/showitem.aspx?id=63500. den er i alu. så eg veit ikkje kor solide den er.. har en slik montasje selv som eg har brukt på sauer`n og det funka fint for meg :D ingen treffpunktforandringer, lett å skifte mellom diopter og kikkertsikte og ikkje minst veldig billig (noke eg va skeptisk til før eg testa den) men som sagt veit eg ikkje kor solid den er til jaktbruk.

×
×
  • Create New...