Jump to content

t-erwibe

Members
  • Posts

    326
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by t-erwibe

  1. mantel, prøv lapua scenar 155 eller 167 gr , selv om den er hullspiss vil den nok ikke ekspandere, ( min erfaring) går godt som fabrikkammo også, tror landrø har inne

  2. hvorfor ikke bare bruke en 6,5. kjempekaliber til rypa, bruker også 308,blir samme slakta der også , lader da med lapua scenar. Selvfølgelig bør man sjekke sikker bakgrunn, men det skal man jo forsåvidt med en 22 lr også ( underveurdert kaliber)

  3. Jeg har heller ikke noe vondt å si om jaktfall, har lagt igjen store beløp der opp igjennom åra, og alt har funka knirkefritt, nå vet jeg at de har hatt det jevla travelt ei stund, pluss at de som jobber der er over middels interessert i jakt :mrgreen: som beskrevet lenger oppe i tråden. At det det noen ganger kan bli en liten glipp må vi vel bare regne med, de er jo tross alt bare mennesker de også :)

  4. nå ble jeg litt mere motlig på å vente litt til, takk for det :) hyggelig å høre, det er jo også en gulrot det ballistiske programmet som leica har, det som var på zeissn med holdover har jeg egentlig ingen ting til overs for ( min mening, jeg justerer klikk).

    Får være tålmodig litt til da, har ventet siden mai :mrgreen:

  5. Begynner å tenke på en el range i stede for leicaen snart jeg ,da jeg sårt trenger en måler nå da jakta er i gang :forvirra: rf syns jeg ble litt dårlig i skumringen, derfor ble den solgt, men lasern svikta meg aldri. det skal den ha

×
×
  • Create New...