Jump to content

BærjeBærje

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by BærjeBærje

  1. Syns det er rart mikkel kommer opp av hiet med slik bakgrunnsmusikk........ :shock:

     

    Det skal du ikke la deg forundre over, Mork! Vi har gode erfaringer ved bruk av boomblaster/ghettoblaster ved hijakt :roll: Det vi faktisk brukte mest tid på var å finne riktig sjanger, men har, som du ser, etterhvert gjort gode erfaringer med litt tyngre metall.

     

    Tipset er: Jo hissigere musikk, dessto kjapper sprenges reven!

    PS! Eksterne høytalere over hver inngang er en sikker vinner :lol:

  2. Skal jeg være enig i noe kritikk, så er det skadeskytinga.. Tror faktisk den kanskje til og med var høyere enn det som har kommet offisielt ut..

     

    Så spennende! Få fakta på bordet Østerdøl og gi fasiten på all skadeskytingen!

  3. XXL kjører bra pris på zeiss`n, 6990 kr sist jeg sjekket og det er vel gjennon XXL du bør hente tilbud med tanke på kikkerten du ønsker.

    Tipper du kommer langt med 14000kr for hele pakka.

     

    Ellers har jeg rifler som ligger til salgs på handelskammert, rugere :D

  4. Hør nå her lille vilfarne venn :lol:

    Mulig denne saken kunne hatt en litt mer spiselig overskrift for deg og dine villfarne venner, men slik ble det nå ikke denne gangen.. Ser faktisk ikke grunn til å forklare dette noe mer inngående enn det jeg gjorde i miff forrige innlegg ,jfr. statlig innblanding, og dermed slippe en evt. lisensjakt, slik jeg skrev i mitt første innlegg!

    Dersom du fortsatt kan knytte dette til at jeg har et et ønske om å seigpine ulv, kan jeg ikke annet enn å ønske deg god bedring!

  5. Det er den barnslige gleden over et mulig skadd dyr jeg undres over.. Jegerene har problemer nok med sitt troverdighetsstempel, og dette fremmer ikke deres sak. for tro ikke at det kun er jegere som leser dette forumet....

     

    jeg er i prinsippet enig. å om noen er jaktmotstandere så er det ikke veldig vanskelig å finne skyts mot jegere på denne portalen.

    Hør her:

    Poenget er at ved evt. skadd ulv vil staten ta over. Dermed settes det inn store ressurser tidlig slik at evt. skadd ulv blir tatt ut! Å blande inn dyremishandlig her er helt feilplassert og tilkjennegir deres manglende evne til å forstå/ tolke denne hendelsen!

×
×
  • Create New...