Jump to content

remspsv

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by remspsv

  1. ...Men går dere inn på sporting service uk så ligger prisene og det er i utgangs punktet bare gjenom di en får kjøpt AI privat i Europa.

     

    Og sporting service er i tillegg veldig behjelpelige med å sende accessories. Etter som det er "eksport-stopp" i usa prøvde jeg s.s i england og de sender gjerne ting som monopod, orginal sikter, mirage band, magasiner, butt cap spacers, muzzelbrakes osv.

  2. apdwjq.jpg

     

    8kg.. Med a-tec'n og fullt magasin. Har ikke fått skutt på lenger enn 200m enda. Men jeg hadde med meg en AI AW 300 win. mag. på banen forrige lørdag, og jeg samler like bra med børsa mi. Rundt 0,5 MOA kom vi vel frem til i gjennomsnitt.

     

    Er vel oppe i rundt 24-26 store nå. Da med zeissen, a-tec'n, kompen, 3 mag, AI tofoten, stokken og remington'n (700 sps varmint)

  3. Kom over dette på Wingevåpen, http://www.wingevapen.no/index.php?name ... racy_rifle

     

    Venter selv på Accuracy stokk fra statene, http://www.snipercountrypx.com/pc-3412- ... ction.aspx

     

    Her finner du "alt" av deler og utstyr til AI, skulle det være interesse for det, http://www.tacproshootingcenter.com/PDF ... ist_08.pdf

     

     

    Da kom endelig AI stokken, levert på døra. Det tok intet mindre enn 5 mnd'er fra jeg bestilte den, til den kom. Nå er den hos børsemakeren sammen med 700'n.

    Den skle forresten glatt gjennom tollen, om det var flaks eller ikke, det vet jeg ikke.

    Bilder kommer så snart jeg får herligheten tilbake!

×
×
  • Create New...