Jump to content

kai.

Members
  • Posts

    196
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kai.

  1. Ville vel hengt meg på de som anbefaler et kydex hylster av noe slag.

     

    Blade-Tech har fine hylster og magholdere, det har DAA samt Ghost. Personlig liker jeg at våpenet sitter tryggere i et DOS kydex hylster, ingen lås å tenke på. Jeg kjører Blade tech eller lignende hylster på det meste men kjører racemaster på open riggen.

     

     

    1 stk DAA PDR PRO-2 hylster

    1 stk DAA inner og ytter belte

    3 stk DAA Racer magholdere (disse er i plast og jeg synes disse er bedre en Race Master modellen, de løsner hele tiden)

    1 stk DAA Delux magnetic pouch

     

    Eller denne

     

    1 stk Ghost Stinger hylster

    1 stk Ghost ultra rigid inner og ytter belte

    2 stk Ghost magasin holdere

    1 stk Ghost magasinholder med 2 magneter

  2. Hvis man har det tynne løpet til tanfoglio med gjenger, putter man i løpet innenifra og skrur kompen på fra utsiden, og hvis ikke husker helt feil er det en litt lenger rekylfjær styring som "låser" kompen så den ikke skrur seg ut (samme løsning er det på Czechmate åpen klasse pistolen også)

    Har en Tanfoglio stock som jeg lager et morsomt åpen prosjekt med, skal poste noen bilder og priser når jeg får den tilbake fra børsemaker.

  3. Hallo

    Du trenger bare en ny pipe, komp, Samt rødpunktsikte og montasje.

    Kan skyte 38 super/ Super comp/ 9mm med en 40 sleide. (har gjort det selv)

    Med riktig mat kan Tanfoglio vare lenge.

    Skal du gå for en egen åpen pang kan jeg annbefale CZ Czechmate i 9mm, ready to go rett ut av boksen, kan man få kjøpt for 20000 og opp for en brukt (veit om en demo skutt til denne prisen)

  4. Hallo

    De beste magasinene punktum er Chip McCormik sine Cobra magasiner med dawson aluminiums bunner, da tror jeg at du får noe av det mest solide på markedet, kjører disse selv i 9mm og har ikke angret på det, Wilson magasinene er sikkert fine de, men det er så tynt gods i de og di har plastik follower, har et par i 9mm.

  5. Bare for å ha sagt det får man prod panger til ganske mange tusen hvis man vil. jeg lader all ammoen min selv, ikke for å spare penger men for å få den rekylen og presisjonen jeg vil. kommer til å satse på Classic frem til EM. Har en SVI og en STI, begge er i 9mm og ja jeg veit det er som å banne i kirka, men det er det som funker for meg.

  6. Hallo

    Min erfaring er at ikke pipen tilpasset korrekt, dette problemet fjernes ved å polere (ev file) i bakkant av pipa ( på flere piper så ser du i overkant av løpet, over kammeret så er det en type kant eller utvekst, den skal man ta av gods på) så den kommer "lenger" inn i våpenet. Da skal k den ikke klype på luggene på pipa.

×
×
  • Create New...