Jump to content

jølle

Members
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jølle

  1. Har brukt Deep Curl i flere år i både 6.5 og 270 meget fornøyd , men de er dessverre vannskelig å få tak i , sjekket opp med Alvestad og div andre , får beskjed om at de blir tatt inn mars/april 2014.

  2. Hjeeeeeelp , er det noen der ute , som har noen gode forslag på følgende problem.Min gråhund (tispe ) er rå på og finne elg, men kommer ikke tilbake , har flere ganger hentet henne mange km unna, etter å ha ventet hele dagen.

     

    Hunden er 4 år.

  3. Hmmm , kan jo hende du har rett i at det er dette som er grunnen , for lav hastighet , så da får jeg vell laste ned noen med mere futt i , og ta meg tur på banen på nyåret.

  4. De løp ca 10 20 meter , så det er jo ikke så galt , men tidligere så har jeg brukt kal 223 med 30 gr Berger + 40 gr v-max , så å si altid med knall/fall, samt at det ble svært sjelden at kula gikk igjennom.

  5. Hei, er det noen av dere som har prøvd Nolser ballistic tip 55 grain , før jul så har jeg skutt 2 rever , der kula går tvers igjennom uten noen nevnerverdig skader.

     

    trodde denne kula ville fragmentere like mye som en V-max kule :?::?:

  6. Hei ; er det noen som har erfaring med Nosler ballistic tip 55 gr på Reven , har tidligere jaktet med 223 , men har nå gått over til 243 , skulle gjerne ha en kule som ikke sprenger reven i filler. :)

  7. Har ringt Winge , fikk meld om at de i løpet av våren/sommeren ville få inn flere Thompson pro Hunter , så jeg må vell bare smøre meg, med tolmodighet :winke1:

×
×
  • Create New...