Jump to content

frodi

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by frodi

  1. om dere sammenligner prisene fra US med Midway ,,:-) er det store besparelser på stort sett allt du kan tenke deg ,men det er flere aktører i norge ,som har svært mye lavere priser en Midway :D

    Du sparer fort store penger på å ta tlf`n i bruk 10-15 min ,til feks jaktdepoet etc etc

  2. jeg har også flere av både lyman 55 og Redding BR,, har nå gått over til å kun bruke Redding ,så om du absolutt skal ha lyman 55, har jeg et par pent brukte ,billig for salg :-)send i så fall PM

  3. OT.

    Har kuttet helt ut å bruke kontaktlim på gummifronter (Megalink)

    Tec7 funker helt supert :wink:

     

     

    Joda tec-7 har vi også brukt ,,men av en eller annen grunn sverger de fleste av oss til kontakt limen :lol::lol:

    Og som andre sa, hos oss trengs det heller ikke å limes på 200 meter`n :D

  4. alle skiver som brukes i DFS å som er godkjente på 100m skal fungere godt med kal 22LR. problemet er at om skiven er skutt mye på å det er mye store hull utenfor magebåndet begynner de kødde når man skyter kal 22LR på de pga at skiva er lekk. (mindre lyd fra kal 22LR)

    synderen her er jegere som skyter dårlig med jaktammunisjon. den lager hull i gummien med diameter lik spissen på kula. spisse HPBT og FMJBT lager hull som nålespisser og er ikke noe problem. å så lenge disse hullene er der magebåndet går, er det ingen problem. men magebåndet er jo bare 30- 40 cm bredt så det er jo vanskelig å treffe ;)

     

    Ja dett kan jeg skrive under på :lol: , er selv en av de som er service ansvarlig på våre kongsberg skiver, og der må vi med visse mellomrom og alltid før stevner kontrolere gummiduken bak frontene ,og som oftest lappe noen til dels grove hull, noe som blir gjort med biter av brukt magebånd og kontaktlim spray , elektroniske skiver er helt super, MEN de er ikke vedlikeholdsfrie som noen later til å tro :roll:

×
×
  • Create New...