Jump to content

Steelhead

Members
  • Posts

    185
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Steelhead

  1. Her er vel lovteksten som gjelder:

     

    https://lovdata.no/dokument/NL/lov/1992-05-15-47

     

    Desverre er det opp til utsteder om barn skal fiske gratis, men de fleste elvene jeg har fisket er det gratis for barn i følge med voksen.

     

    § 18.Barns fiske.

    I vassdrag der rettighetshaver utsteder fiskekort har personer som ikke har fylt 16 år rett til fiskekort uten vederlag for å fiske innlandsfisk med stang og håndsnøre i perioden fra og med 1. januar til og med 20. august.

    I andre vassdrag har personer som ikke har fylt 16 år rett til å fiske innlandsfisk med stang og håndsnøre uten rettighetshavers tillatelse i samme periode som nevnt i første ledd.

    Bestemmelsene i første og annet ledd gjelder ikke i vassdrag eller deler av vassdrag som fører anadrome laksefisk eller i kunstige dammer. Bestemmelsene er også underordnet regler gitt i medhold av § 34 eller naturmangfoldloven.

    Der fiske etter denne paragrafen vil være til skade for fiskekulturtiltak eller hvor barns fiske er til vesentlig fortrengsel for rettighetshavernes fiske, skal departementet regulere utøvelsen av fisket.

    Bestemmelsene i denne paragraf gjelder ikke for kreps.

    0 Endret ved lov 14 des 2012 nr. 94 (ikr. 1 jan 2013 iflg. res. 14 des 2012 nr. 1204).

  2. Hei

     

    Jeg vil takke for et utmerket arrangement og fortreffelig oppvartning og konkurranse. Virkelig godt jobbet å få dette på plass, og med så bra resultat. Gratulerer Maral - jeg var på samme lag som deg (uten sammenligning forøvrig... :lol:

     

    Takk for trivelig lag to kvelder på rad, gleder meg til å treffe alle igjen neste smell.

     

     

    Steelhead

×
×
  • Create New...