Jump to content

Lingjerde

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lingjerde

  1. Er stor fan av 6,5x55. Enkelt å skaffe ammo, samt billig. Veldig alsidig kaliber da det fint kan brukes både på småvilt og storvilt opp til elg. Også god presisjon i disse kulene. Tikka har jeg god erfaring med, og kan anbefale disse.

     

    Når det kommer til optikk vil jeg anbefale å gå for et kjent merke. Skal sies at man får det man betaler for når det kommer til pris.

  2. Berserk har og fristet litt, vet dere ca vekt på den stokken ?

     

    Hvor mye veier GRS? Jeg veide min KKC og kom fram til 1115gram på kjøkkenvekta m reim på :)

     

    Jeg har en GRS Berserk til Tikka T3. Veier ca 1,35 kg. Godt fornøyd foreløpig, men har en del testing igjen med denne. Dessverre begrenset med våpen som passer til denne stokken enda.

  3. Hvor mye veier GRS? Jeg veide min KKC og kom fram til 1115gram på kjøkkenvekta m reim på :)

     

    Jeg har en GRS Berserk til Tikka T3. Veier ca 1,35 kg. Godt fornøyd foreløpig, men har en del testing igjen med denne. Dessverre begrenset med våpen som passer til denne stokken enda.

     

    Har prøvd en Sako 75 av en venn, som har satt den i en Laukonen stokk. Denne er også veldig fin, men også litt tyngre.

  4. Ja, rifle også. Men folk har ennå ikke forstått at jaktvåpen er jaktvåpen og at når det gjelder ervervelse så er aldersgrense samme på både hagle og rifle. Har selv begge deler, og er 16 år. Det er storviltjakt og småviltjakt som skiller aldersgrensene 16 og 18 år. D.v.s. du kan jakte Tiur med rifle alene når du er 16 år, men ikke Rådyr med hagle alene når du er 16 år.

    Stemmer!

  5. Morn

     

    Jeg skulle gjerne hatt PCB på pc'n, men har win7 64bit OS. Finnes PCB i 64bit? Eller finnes det andre alternativer som er lagd for 64bit? Har lett lenge, men finner ingenting som er lagd for 64bit. Har et program på min iphone, men fungerer ikke like bra som pcb.

  6. du kan sikkert ta med rådyret i heisen opp til 6 etasje. Så flår og parterer du det på terrassen mens naboene ser på. Om noen klager så pusser du børsa der ute også. :lol:

    Ahahaha :lol:

     

    Ja, det går fint å vomme dyret i skogen.

×
×
  • Create New...