Jump to content

Ungjeger

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ungjeger

  1. Når jeg skulle låne ei hagle med onkelen min gjennom en hel sesong og befant oss på hver sin kant av landet, så skrev han under og kopierte opp mange eksemplar, slik at det for meg var berre å sette inn dato og underskrift så var den gyldig igjen :P

  2. Personleg ville eg prøva å fått meg kort på eit privatområde som har samjaktavtale med Eidfjord statsalmenning på nordsida av Nordmannslågen, her er nok sjangsane eion del større for å treffe på dyr.

     

    Vet du hvor eller hvem vi må kontakte for å komme i kontakt med de områdene du nevner?

    Og hvor kan en få taki kart som viser de ulike valdene\områdene som er på Hardangervidda?

  3. Kjenner det kribler i kroppen nå! Var en liten tur i morres og gikk ruten tenkt å gå på torsdag. Eneste forskjellen mellom igår og torsdagen er at jeg skal utstyre meg med hagle og ikke fiskestang.

    Etter at folk har snakket negativt om årets rypebestand har jeg mistet litt troa på i år helt til igår.

    Jeg har aldri sett så mye rype i terrenget mitt så lenge jeg kan huske. Jeg er ikke gammel men har jaktet der i 9 år så et lite perspektiv er det likevel. Så mellom 37 støkker med alt i fra kull på 8-10 til noen enkle. Tanken har selvsagt slått meg at det kan være de samme kullene men tiden vil vise på torsdag. Gleder meg til å pakke sekken, teltet og hele sulamitten og dra innover fjellet onsdags ettermiddag!

  4. Hei, jeg er en student på 23 år med stor jaktiver, men med lite lokalkunnskaper og ingen dugendes transportmiddel blir det lite eller ingen jaktturer for meg dessverre. Lurte på om noen var interessert i å ha med en ekstra på sine jaktturer. Det hadde jeg sett veldig stor pris på.

    Studerer i Trondheim.

×
×
  • Create New...