Jump to content

federal79

Members
  • Posts

    677
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by federal79

  1. Det har vært flere episoder i midt-Norge hvor 40-50-60 sauer er sporløst borte; antagelig et illegalt slakteri for de som ikke kan spise kjøtt uten at en eller annen har mumlet noe i skjegget under slakting.

     

    Men dette har ikke noe med jakt eller tjuvjakt å gjøre, simpelt tyveri er vel rett klassing.

     

    For å snu det litt på hodet, så kan det også være ultra kristne som vil ha sau som der ikke er mumlet noe i skjegget overhodet for.... Alt som blir slaktet i dag blir jo bedd for av skjeggete menn, og de dyr de selv ikke hallala-slakter får vi vanlige godtroende og blåøyde nordmenn..

  2. Etter at jeg nå har vært i Litaugen og prøvd meg på villsvinjakt, så må jeg basert på ett egoistiskt synspunkt si at jeg kunne godt tenkt meg villsvin her i landet. Kjempe gøyt, spennende å jakte på dem. Så kommer det store MEN!, jeg har ingen peiling på hva skade eventuelt verdiskapning de skaper, eller om det er bare noe dritt vi burde fått skutt vekk... Jeg er sannelig ikke sikker, men godt smaker dem alikevell....

  3. Det er ganske stor forskjell på baneskyting og praktisk jakt. Esensen i de svar du har fått er at det er situasjonsbetinget, dvs hva jakt du bedriver. Det har ingen hensikt å gå på støkkjakt etter fuggel med tom børse, heller ikke smyge etter hjort. På banen er det mye bedre å lade opp når du får beskjed...

    Selv så går vi med ladd våpen på fuglejakt, går vi til post på hjortejakt så går førstemann i rekken med ladd våpen.

  4. Jeg er førstereisegutt ang. utenlandsk jakt, europeisk våpenkort er i boks. Men er det nødvendigt å pakke haglen i slik våpen koffert som er beregnet for fly transport? Holder det ikke å dele haglen i to, pakke haglen i kofferten og forkjeftet i håndbagasjen?

×
×
  • Create New...