Jump to content

Slurry

Members
  • Posts

    466
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Slurry

  1. Du mangler noe å skylde på når det går dårlig, for utstyret ditt er bra nok til å skyte 150 på alle stevner. Terpe på sittestilling og skyte mye stående. Er en god del lokale stevner i tillegg til froland og gjerstad, men du må ha ører i miljøet for å få med deg når og hvor..

  2. Jeg er også sterk tilhenger av at nybegynnere bør starte på enkelpresse, men lee classic turret kan jo brukes som enkelpresse hvis du napper ut pinnen. Jeg har ladet mye på den og syns den er riktig så grei. Du går kanskje glipp av litt ekstra trening i å justere inn diene, men det er veldig lettvint å bytte skiva på toppen når du bytter kaliber.

  3. Tipper magasinet som skrangler er et 5 skudds magasin som ikke har støtte i bakkant. Det er en liten fjærbelasta tapp i underbeslaget som skal holde magasinet i litt press, men noen av 5 skuddsmagasinene mangler utstikket som skal ligge mot tappen..

  4. Jeg har zeiss conquest 8x30 av gamletypen og er greit fornøyd med den. Kjøpte nylig en leupold bx-1 8x25 til en tusenlapp og den va temmelig ræva.. Ser at meopta har kommet med en 8x25 til snaue 2000, jeg hadde tatt en kikk på den..

  5. Har skrevet dette før her inne, men jeg har en nikon ra III 65mm med fast 30x okular og den ser jeg 30kal kulehull på 500 unl stevner under gode forhold. Tror den koster 3-4 tusen. Den er vanntett og har polstring.. For skivekikkerter under 10000 så er 30x nok, skal du opp i 60x og skarpt bilde bør det stå zeiss, swaro eller leica på den.. Uansett må du ha et solid stativ under..

  6. Mitt problem løste seg med litt justering av magasinvangene. Jeg har rektignok løst magasin, og trøbbel med siste patron i motsetning til trådstarter.. Jeg måtte bøye vangen litt inn mot patronen så magasinet holdt lenger på patronen.

  7. Min 22-250 som i utgangspunktet var en 308w trøbler med siste patron. Den spretter opp for høyt med bakenden, så jeg må dra sluttstykket tilbake en halv cm for å hente patronen. Har ikke gjort noen tiltak men kan kanskje justere magasinvangene litt..?

×
×
  • Create New...