Jump to content

BAB

Members
  • Posts

    210
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by BAB

  1. Jim Bowie skrev (5 timer siden):

    8200 kr for begge tårnene pluss mva, halve ved kun et tårn, mulig min er så gammel at det er derfor den er så dyr å bytte på?

    Prisen jeg fikk var på ett tårn👍

  2. Jeg har en KKC stokk til 452 på min Brno 2. Litt modding  og beddemasse har fungert bra. Børsa har blitt god å skyte med og den fungerer etter planen.

     

     

  3. Etter eksperimentering med sub ladninger satt kula i løpet. Snakket med børsemaker som anbefalte mantelløser i løpet . Hadde i Robla Solo og lot det stå ei god stund. Gikk an å slå den ut etterpå. 

    • Like 1
  4. Satt fast kule etter litt for svak sub ladning. Fikk råd av børsemaker om å fylle opp med mantelfjerner og bytt væske etter 3 timer,prøv å banke litt mellom hvert bytte. Hadde i Robla Solo mantelfjerner som jeg tilslutt lot stå over natta. 
    Tapet opp ei gjengestang som jeg slo på. Kula kom den.

  5. Ta en litt tjukk sort tusj og tegn opp en firkant, prisme eller sirkel på tallerkenen, mye lettere å se retikkelet mot hvit bakgrunn.  Størrelsen avhenger av hvor mye luft du vil ha rund retikkelet, prøv deg fram. 

  6. Har hatt Contessa skinne, har nå Near skinne.
    Med kraftige ARC ringer var det ikke plass til å få montert dem på Contessa skinna. Passer fint på Near.  Anbefaler absolutt Near

    • Like 1
  7. Jeg hadde bestilt en 700 Classic i 30-06 hos børsemaker Ruud i Drammen i 78. Da jeg kom ned var det en BDL som lå der. Kjøpte den, men angrer på at jeg ikke venta.. Går en inn på Remington sine sider ser en at Classic ble levert ifra 1978. Classic ble da levert i flere kalibre bla 30-06.

  8. Orginalløp som ble levert med 200STR for endel år siden. Hadde disse stempel og tekst.

    Dette samt 3 S&L løp fra Våpensmia har større kammer enn en Sako 75 med SE kammer. Siste Sig løp fra våpensmia er mere likt SE. Hylser skutt i S&L løpa går ikke i Sako’n eller Sig fra smia uten helpress eller bodydie. Fikk beskjed fra Våpensmia at Hei. Vi lager pipene så like som mulig. Det er maks og minimum mål på kammer. Vi holder oss godt innenfor disse, men noen kammer vil bli litt rommere eller trangere pga verktøyslitasje. Dette et uavhengig om det er S&L, Sig Sauer eller Heym.

    D170CFA8-1462-499F-AAD9-75A9BEE63590.jpeg

    82FC070B-16F0-411D-BFA3-8898EA9F5003.jpeg

  9. Våpensmia selger Paul Clean lapper og jags, synes det funker mye bedre enn propper. Bruker samme lappen til alle kalibre , en jag ( pusselappholder) til hvert kaliber. Slipper å ha mange poser med propper i forskjellige kalibre, synes og lappen tar bedre enn propp.

×
×
  • Create New...