Jump to content

Murphy

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Murphy

  1. jeg bruker 26grain N120 bak 475 grain spisskule fra Clarry Haglund i min Sharps 1874.

     

    Dette gir ca. samme hastighet som svartkruttladninga, og er veldig behagelig å skyte.

     

    har prøvd tilogmed 28grain ladning uten noen som helst overtrykkstegn.

  2. Vet du, der er jeg 100% uenig med deg. Godt mulig at jula er det for deg, og jeg antar derfor at du feirer jula med bønn og ettertanke i god kristen ånd, ikke med ov-eting og ditto drikking med nisser, gaver og skau i stua. Jeg, derimot, og flere med meg, feirer hedensk jòl (ikke kristmesse). Ihvertfall ser det absolutt sånn ut når jeg ser på måten som jeg og de fleste andre her i landet feirer jul på. Om våren gleder jeg meg over sola og den nye fruktbarheten, selv om det skjer omtrent på samme tida som noen kjolekledde statsansatte står og snakker om en fyr som ble henrettet for et par tusen år siden. Det religiøse aspektet ved jul, påske etcetera er meg nokså fjernt

     

    kunne ikke sagt det bedre selv. kristenfolket har kuppa de fleste "feiringene" som vi hadde før de kom inn i bildet. Kanskje ikke så rart at det har vært krig i midtøsten siden Adam gikk i knebukser(eller var det fikenblad)

  3. Spørsmå,l er det noen mer erfaring med New Model Super Blackhawk /KS-47 NHB ( Hunter ) Det vil si med Bisley grep og løpsskinne. Mitt probem er at jeg har slitasje i noen ledd i begge hender, og husker når jeg hadde en 10 1/2" Ruger for div. år siden så rullet den så fint i hånden under rekylen. Våpenet jeg skjøt med den gangen hadde det gamle grepet ( Western ) som den nåværende 10 1/2" og model KS-47 NHNN har. Mange fine finesser med den modellen som jeg har nevnt først, egen hane og avtrekker i tillegg til Bisley grepet ( skjønt denne hanen og avtrekkeren er vel også noe som stammer fra Bisley modellen ).

    Hyggelig om det er noen som har erfaringer som kan avhjelpe mitt valg.

     

     

    Jeg har en slik, veldig snill mot hendene, selv med fulle 300gr. ladninger.

    Jeg skyter ikke siluett fåreløpig (er ikke noe aktivt miljø eller egnet bane her),men klarer greit

    storviltprøven med påmontert Docter rødpunkt.

    Løp og kjøp, jeg fikk veldig bra pris og god service hos Våpensøilen

  4. Da er det fullt i første omgang.

    Kan sette folk som ønsker det på venteliste, og om det lar seg gjøre kan det hende vi klarer å få opp flere plater slik at vi kan øke antallet skyttere.

     

     

     

    setter meg på venteliste da :(:lol:

×
×
  • Create New...