Jump to content

Tispa

Members
  • Posts

    266
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Tispa

  1. Ser noen avdere er i tvil om min rolle som moderator.. Det er jo synd å høre. Men, jeg ser ingen grunn å hive rundt meg med masse usaklige innlegg her og der. Men, jeg har brukt masse tid her på Kammeret, både i forumet og mest chatten. Jeg skriver der jeg syns jeg har noe å bidra med, lik det eller ikke :wink: .

    Dessuten har jeg vært moderator i flere forum, og har erfaring derfra. Og jeg har de samme interessene som dere, men kanskje enda mere aktiv med hund enn de fleste..

     

    Så da kan vi vel bare forholde oss til at jeg blir her en stund :D . Ha en fin helg alle sammen.

  2. Skjønner at flere av dere er skeptiske, men denne historien er dessverre sann :(

     

    Jeg bor i nærheten og kjenner denne familien. Det er 4 ulver i den flokken som er observert rundt husene der flere ganger. En annen nabo så den samme flokken, men da bare tre dyr like ved huset kvelden etterpå.

     

    Spore lar seg ikke gjøre om dagen. Det er ren is og skare overalt.

  3. Og kan da ikke selges som "familiehund". Den er preget på vilt, og kommer til å bli et problem for ikke jegere!

    Den skjønte jeg ikke. Vår hund er da preget på vilt så det holder og virker som en brukbar jakthund, den er familiehund og kosebamse sammen med ungene uansett.

     

     

    K

     

    En ikke jeger har null glede av en hund som er preget på vilt. Brått blir bikkja borte i 2 timer på en skogstur.....

  4. Jeg har hatt en stumjager.. Hun fikk holde på, og 2. året løsna det... Man gir ikke opp en unghund. Og kan da ikke selges som "familiehund". Den er preget på vilt, og kommer til å bli et problem for ikke jegere! Kasteballer av bikkjer finnes det nok av!

×
×
  • Create New...