Jump to content

SKB

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SKB

  1. Nå må dere slappe litt av!

    Jeg klarer å finne to bilder som har med jaktfelt å gjøre, og tar jeg ikke helt feil så er det en jaktfelt skytter på bildet i reklamen til Jakt & Friluft også :mrgreen:

  2. Jeg vil gjerne ha ulv i Norge. Men jeg forstår godt de som ikke vil det. Det er lett for meg å si ja til ulv, som ikke har de utenfor stuedøra. Det har vell neppe de som bestemmer om vi skal ha ulv heller.

    Jeg mener at de som har problemer med ulven må kunne kvitte seg med problemet. Livskvaliteten vår må ikke være styrt av ulven. Er noen redd for barna sine fordi ulven følger sporene deres til skolebussen, ja så må de kunne gjøre noe med det. Men med sånne meninger er vell ikke jeg skikket til å ha våpen. :wink:

  3.  

    Ein person som jaktar på bøen jaktar ofte aleine. Han har kanskje ingen andre med seg der ute i skogen, og det er i tillegg vanskeleg å observere kor dyret fer hen. Denne einslege jegeren må i tillegg kanskje forlate området for å kontakte og/eller linke opp med ettersøksekvipasjen.

     

    Andre som har synspunkt eller erfaringar?

    Som sagt, er ikkje ute etter å kritisere nattjakt.

     

    Jeg jakter mye på bøen, men føler ikke at jeg da er "der ute i skogen." Etter min oppfatning er det lettere å observere dyret etter ett skudd på bøen, enn der ute i skogen. Og mann trenger vell ikke mere enn en telefon for å kontakte ettersøksekvipasje. Da spiller det vell ingen rolle om du er aleine, eller ti mann.

×
×
  • Create New...