Jump to content

sniper 22-250

Members
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sniper 22-250

  1. Hva er ok pris for en hk 770?

    Original kikkert montasje.

    3 og 10 skudds magasin.

    Flammedemper.

    Byttet rekyl buffer.

    Noe slitt blånering og stokken berer preg av å ha blitt mye brukt på jakt.

  2. Derfor at jeg lurte på dette cal er fordi en venn av meg spurte. Han her en bekjent i usa som mente at dette cal var europeisk men jeg finner ikke ut stort om det. Men det er en nettside fra usa som nevner dette cal.

  3. Jeg har en jamthund som nå er trenet som og brukes til bandhund. Hvis jeg slipper den etter elg, vil den da fungere likens som bandhund etterpå? Har veldig lyst å prøve den som løshund, men i mitt faste jakttereng er det mest akktuellt med bandhund

  4. Står lenger opp i tråden at for jakt som går over årsskifte gjelder prøven for det året jakta begynner. Hvordan er det da med jakt på gaupe, kreves vel da også godkjent prøve hvis rifle skal benyttes?

  5. Har drevet og sett litt på forumet og generelt på nettet. Men er det noen som har noen konkrete merker/levrandører og annbefale? Veldig takknemelig for tips og erfaringer. Skal passe til en voksen Jamthund han. Selene skal brukes til jakt/ettersøk. Evt andre gode i kunststoff.

  6. Jeg har en jamthund på 9mnd. Den har vært omtrent lydløs når den er ute, til for en mnd siden. Nå står den og bjeffer mye. Noen som har en god forklaring, eller løsning på det. Råd og tips vil bli mottatt med takk og prøvd.

×
×
  • Create New...