Jump to content

416REM

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by 416REM

  1. Du kan prøve www.kentonindustries.com

    Hei!

    Jeg har en s&b zenith 2,5-10x56 m.lys.

    Også lurte jeg på åssen det var med kulebanekompensator, og slik.

    jeg har ikke så mye peiling på det, men går det ann å kjøpe det å sette det på kikkerten? :oops:

    Eller må kikkerten komme med det fra fabrikk?

     

    mvh ræven :wink:

  2. Lurer på om hvilket krutt som lugger minst i kruttmålet på 550en av skytterlags kruttene tenker da på lading av 6,5x55

     

     

     

    Norma 19 og MRP har jeg slitt litt med, med magnumkruttmålet og ladninger i 75-90 grs kategorien har jeg fått brukbar nøyaktighet med til 6,5 med standardkruttmål lugger det litt for mye. Det blir fort +/- et grain.

     

    /D

  3. Trenger ikke annet en låskasse og avtrekk har resten :D

     

    Så litt feil i prislisten til dfs. Koster ca 13000 for en str uten diopter.

     

    Men forstår ikke helt hvordan du får prisen på låskasse og avtrekk til å bli 4500kr

     

    Koster ca 2544 for låskasse, 1904 for avtrekk og 1873 for sluttstykket.

    Det blir ca 6300kr

    Og da mangler du fremdeles en hel haug med deler, og magasin osv.

     

    Derfor sa de hos landrø at jeg havnet på ca 12000kr med løp. Trekk fra løpet, så havner du vel på rundt 9000kr.

  4.  

    Fikk antennene og halsbåndene fra elhalsband.com, ble imponert over hvor solide disse halsbåndene er! Når jeg fikk snudd peileren slik at jordplanet ble korrekt ble det sus over sakene.(økt rekkevidde og ikke tap av sattelittsignal) Anbefaler disse halsbåndene på det varmeste..

    Hvilken vei har du snudd peileren?

  5. Jepp! :-)

    Den store som du bør ha til Jamten: SRH 536. Men husk å be om overgang kabel med vinkel. De vet hva du mener, og den er litt dyr. Men du må ha den. Til mottager så heter den SRH 771. Du vet jo sikkert dette selv, men hvis du ikke har det så bør du be om vulke tape også! ;-)

     

    Takk for opplysningene :D:D

  6. Har i dag prøvd den "lille" Permo antennen på sender og den lange på mottager. I samme terreng som før. Ingen problem under 2 km. Begynte å bli ustabil etter 2,25 km, men det var andre steder ingen problem på 2,75 km. Prøvde også på et høyt punkt ca 3 km unna og fikk da kjempe signal. Så jeg synes denne antennen fungerte meget bra også, og denne er mer hendig til dachsene. Neste helg skal jeg prøve tilsvarende med orginal antenne på mottager.

    Men bare et tips til de som vurderer pakken fra Pet store, den antennen fungerer som sagt dårligere enn orginalt og halsbåndet er svært lite. Alt for lite til en Jamthund. Så der hvar det bortkastet mye pæng... :-( Men, den brakketen de har tror jeg er meget bra. Jeg vet ikke dette, men vil tro at når du vinkler GPS enhet opp 90 grader kontra rett ned på små hunder så er dette positivt.

     

    Du har ikke artikkel nummer på antennene fra Permo? Jeg har også bestilt samme antenne fra Pet store skal bruke Astroen på jemt også så da blir halsbåndet sikkert for lite :cry:

×
×
  • Create New...