Jump to content

Ilatad

Members
  • Posts

    2,622
  • Joined

Posts posted by Ilatad

  1. Har en Bul M5 i .40S&W som har svært trangt kammer, noe som gjør at ikke alle patronene kamrer etter at krymen er satt. Med lee factory crimp kamrer alle, men ettersom jeg bare har lee pro 1000 med plass til tre dier blir det litt tungvint å kjøre en fjerde operasjon.

    Finnes det noen kuleisetterdie som er egnet til formålet? har bare prøvd lee sin kuleisetter die så kanskje noen andre merker er verd å prøve?

  2. Tenker litt på om jeg skal bytte ut min gamle astro 220 og dc30, og kom innom denne.. Ser svært bra ut, men har noen ulemper slik jeg ser det. Du kan bla. ikke bruke Alpha til å spore dc50 og du kan ikke spore t5 halsbånd med astro og alpha samtidig. Jeg jakter stort sett sammen med andre som har astro og kan ikke dem spore hunden min (eller jeg dems hund) så er jeg like langt

     

    https://buy.garmin.com/nb-NO/NO/friluft/hundepeiler/alpha-/prod107225.html

  3. Om du spenner hanen bare akkurat så mye at låsingen i bunn løser ut, snurrer da tønna lett uten motstand? Ja

     

    Om du vipper ut tønna, og holder revolveren slik at tønna holder seg i fremre posisjon på yoken (Ikke skraper i tønne stoppen i bakkant). Snurrer tønna da lett og uten motstand? Ja

     

    Etter å ha prøvd dette, drypp forsiktig noen dråpen olje inn mellom yoke og tønne mens du holder løpet oppover og snurrer på tønna (Tørk av overskytende olje etterpå, du vil ikke ha den inn i kammerne).

     

    Går tønna nå betydelig lettere?

     

    Forsøk igjen å fremprovoser feil, kommer feilen sjeldnere nå?

     

    Det er vanskelig å si om feilen blir sjeldnere eller oftere da det kan gå bra flere hundre klikk, men plutselig kan den feile flere ganger på 10 klikk.

    Skal forsøke å ta ut tønna neste gang jeg får klikk hipshot.

    Rausheim: Kan du utdype det litt bedre? er det noe som er problem på disse? eventuelt hva går til pieces? er det spess årstall, produksjonsserie som er mer utsatt?

  4. Blir vel nødt til å få børsemaker til å se på det om jeg ikke finner ut av det selv ja, men lærer ikke noe av det :P

     

    Sist jeg fikk feil presset jeg avtrekkeren inn (den med det røde krysset på bilde) Virket da som det ble greit, men akkurat hvorfor det skjønner jeg ikke. Kan det være for "romt" slik at denne delen flytter seg sideveis selv om plata er på plass?

     

    686.JPG

  5. Jeg har en 686 som jeg har kjøpt brukt. Av og til låser den seg, jeg får ikke spent opp hanen manuelt eller ved å dra i avrekket.. Hvis jeg napper hardt i avtrekket så kommer den seg så det virker som noe kiler seg. Har tatt av plata foran mekanismen, men kan ikke se hva som slår feil når det låser seg.

    Noen her som vet hva det kan være?

×
×
  • Create New...