Jump to content

gorgen

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gorgen's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. gorgen

    Aw93!

    må det det demonteres ( den pin, som sitt på avtrekksstoppen ) for å få den på plass... ?
  2. gorgen

    Aw93!

    Slik ser min ut... løs fjer er den som ligger "oppå" ramma, mot skruen rett under kammeråpningen...
  3. gorgen

    Aw93!

    Har en annen versjon en det du har, mulig litt eldre. ! Skal ta bilde og legge ut etter hvert. Kem kan anbefales av forhandleren/børsemakere som event har peil på Aw'en.....
  4. gorgen

    Aw93!

    hei.. skulle pusse god-jernet litt grundig.. tok av grepet og dermed var det gjort. en liiiiiten fjær kom ut av laget, og datt av! enten knekt eller bare løsnet. har identifisert den som del nr 2500.185.3 "leg spring" . har ikke fikkla så mye med det området. må man demontere mer for å få festa greiern eller. fikk ikke sett kordan den egentlig skulle stå!?! nån som kan ta ett bilde evnt slik at æ får sett korsen den skal sitte..... på forhånd takk for hjelp.
  5. Tanken var 9mm.... Litt stål for å space opp dynamisktreninga;)
  6. Hei.... Er det noen som har mye erfaring med bruk av Stålplater innendørs! Tenker da spesielt på faren for rikosjetter! Har hørt snakk om f.eks å sette stålet inne i ett bildekk som står og er fyllt med f.eks betong! Det jeg er ute etter er konkrete løsninger som fungerer. Gjerne med bilde/tegning!!! Hadde vært artig å skutt litt stål inne også Tusen takk førr hjelpa.
  7. Takker ja, hadde likevel vært greit med litt specs på slike.. slipp på en måte å gå veien opp på nytt da;) om det e nån som veit av sånne tegninger, så gi gjerne lyd!
  8. Hei. kikka litt på en youtube- film fra ett innendørsstevne sørpå ( mulig moss! ) De hadde en god del "mobile" skivestativ. Er det noen som lager disse kommersielt!?, eller skulle det være noen som kanskje har noen tegninger/ spesifikasjoner på slike "stativ". Hadde vært konge og kunnet "krydret" opp innendørstreningene i klubben litt:) Tips mottas med takk:)
  9. takker for innspill så langt. nu må det tegnes litt før vi går videre med prosjektet. kommer det flere forslag mottas de med takk:)
  10. hei Er litt freidig nå, men kan du kanskje legge ut noen bilder av det du har laget! tenke da ferdig resultat ol.. kor mye blir stykk-prisen på ei skjorte type det du har designet til klubben din!?
  11. Hei Noen som har peil på kor mann på en grei måte får laga sæ ei "team-skjorte" eks type bilde på rygg med litt tekst og greier, kanskje en logo eller to også!? ka må en ut med i kroner, noen som veit, har tips å komme med!?
  12. Takk Har skutt endel pistol i min ungdom, og har nå nylig tatt opp igjen hobbyen. Har ett par gode kompiser som har mye erfaring med praktisk skyting. Disse blir å funke som min veileder, en av dem er også instruktør på praktisk. Helt klart at det er viktig med mye erfaring med pistol, og jeg legger ned en god del trening både på bane og klikk hjemme allerede. Har i utgangspunktet ingen større ambisjon enn at jeg skal bruke denne skytingen som litt kvalitetstid for "far".. Takk igjen for gode innspill.
  13. hei. har nå nylig tatt sikkerhetskurs i lokal klubb. har veldig lyst til å starte opp med dynamisk. I den forbindelse lurer jeg på om det er mulig å ta dynamiskkurs før ervervelse av eget våpen. Evt vil det være mulig å stille i en konkurranse før 6 mnd er gått. forutsatt at kurs for dynamisk er gjennomført og bestått.
×
×
  • Create New...