Jump to content

hotford

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hotford's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har bestilt meg ei Ruger GSR i 223. Min forhandler bestilte den via Våpen-Søilen i juni. Skulle ta ca. 2mnd. Intet hørt enda. Er her andre som venter på noe i samme 'batch' og har inside-information ?
  2. Jeg har vært pistol-skytter siden 1986. Ikke like aktiv alle år,grunnet familie,jobb etc. Har hatt .357 mag.revolver,.22LR pistol,og .45ACP Colt. Jeg er å regne som rekreasjons-skytter. Deltar av og til i klubbens konkurranser. Årlige oppmøter varierer etter tid og leilighet. I fjor ville jeg utvide til også å ha pistol i 9mm. -Ba i sakens anledning om bekrefte fra klubben for å legge ved søknad. Fikk beskjed tilbake at det var for liten aktivitet til å få det. Hadde da minst 15 oppmøter i boka,pluss dugnader i klubben. Dette føltes urimelig,og man gikk litt lei. Solgte 45ACP'en i år,med tanke på at det sikkert er lettere å få grunnlag for å søke på 9mm da. For å konkretisere mitt spørsmål -Hva er vanlig praksis i klubber når man vil søke på flere våpen,og har vært medlem i årevis ? Kan legge til at jeg også har vært med i styret for klubben i mange år,men gikk ut av styret for ca. 2 år sia fordi jeg en periode var ukependler.
  3. hotford

    No.3 Mk II

    Noen som har kjennskap til,og kan fortelle litt om denne rifla ? Er altså innslått No.3 MkII på kolben. Som jeg har forstått,går det bl.a. under betegnelsen : American Enfield.
  4. Jeg har en GSG som fusker litt. Typisk er at den ikke vil fyre av skudd nr.2 Har opplevd det som oftest med Top Shot ammo,men også så vidt med CCI. Har prøvd den litt med CCI-Stinger. Det er jo veldig moro,- men hvor sunt er det i lengda for pistolen ? Ang. sikter : Får man kjøpt noe i stål som passer
  5. hotford

    Løp til Krag.

    Kan noen fortelle hvor jeg kan få nytt løp til min Lang-Krag? Vil gjerne beholde originalt utseende med bajonett-feste etc. Har arva det etter min bestefar (er registrert på meg) og liker å ta det med på skytebana for litt nostalgisk skyting. Grunnen til at det bør byttes,er at hylsene blir deformert i halsen. Ser ut for at en 'børsemaker'har vært inni kammeret med en bor en gang i tida.
×
×
  • Create New...