Jump to content

okdalen

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

okdalen's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ble så jeg sendte siktet til Zeiss Norge. Fikk det tilbake fra Tyskland et par-tre uker etter. Reklamasjon. Så nå er det godt som nytt og tårnet kan låses igjen.
  2. Aha Var ikke klar over at pinnene kunne nappes ut. Blir nok til det da. Dumt med et delvis defekt kikkertsikte. Stor sannsynlighet for at det blir et eget sikte for de lengste holdene senere uansett. Greit å ha noen streker sideveis i retikkelet skal det være mulig å korrigere på en grei måte.
  3. Nå har jeg vært i forbindelse med Zeiss Norge. Løsningen er at jeg må sende den inn så dem får limt fast igjen den indre nederste ringen som nevnt lenger opp her. Bilde over. Den skal så klart sitte fast. Limt mot det ytre tårnhuset. (kun lim??) Men da kommer dilemmaet. - Skal jeg sende den inn og få den fikset med zerostop og det hele, men da få "bare" 60 klikk tilgjengelig.. - Beholde den som den er, uten zerostop og uten at tårnet kan låses, men da ha ca 105 klikk tilgjengelig med 20MOA skinne.. Og kunne låse tårnet er nok fint i jaktsammenheng men er ikke noe jeg er vant til. Dessuten går det raskere å stille et fritt tårn. Avgjørelsen blir etter hvor lange hold jeg skal ha med dette sikte. Med 308w løpet montert blir det ut til 650m ca. Da ryker jo den med kombinert sikte og jeg får en type UltraLight langholdssikte Skal det sies at jeg bare kommer 200m lenger ut med 105 knepp i dette tilfellet. Så noe langholdssikte blir det ikke uansett. Må tenke litt på den..
  4. Fikk nå hvertfall slanket riggen 507 gram. Tanken var at dette skulle være et mer kombinert jakt/langholdsikte-ligth. Med noe bedre optiske egenskaper. Var vel ikke deg jeg byttet med vel?? Hehe. Var uansett P3 retikkel i den PM2n så ble litt grovt til de minste målene synes jeg, men savnet er der. Hvis jeg hadde fått til zerostopp og ca 100-110 knepp tilgjengelig hadde jeg vært i mål med denne. Men kan nok ikke få begge deler desverre I teorien skal jeg vel nå få de 45 klikkene jeg hadde + 59 klikk fra tilten i skinna = 104. Men må ha noe zerostop skal jeg bli fornøyd!
  5. Ok. Takk for tilbakemelding. Det er 3-12 HT jeg har. Jeg får prøve 20MOA skinne å se. Har fått montert den nå, men tenkte å finne ut av ASV n før jeg gjorde så mye mer. Mener du da at dette sikte er laget for, la oss kalle det høyde elevasjon, 60 knepp? Det er også det som er en runde på tårnet når ting er på stell ser det ut som. YouTube. Da hjelper det jo veldig lite med 20MOA skinne, om det er meningen tårnet kun går én runde? Og jeg som byttet denne mot en PM2 a gitt..
  6. Tror jeg har lokalisert feilen nå. Pinnen som blir stående igjen nede sammen med den taggete ringen. Se på bilde under. Kan roteres rundt. Begge veier. Det er nok ikke meningen og skal sikkert være fast. Spørs om det blir en telefon til Zeiss i morgen for å høre da.
  7. Ja noen fine, enkle videoer der men.. Ikke hjulpet meg enda. Ser da på de videoene som ligger ute at de bare får èn runde/ 60 klikk? når de har satt den opp med stopp på 0. Er det tilfellet ? Da hjelper det jo lite med 12MIL elevasjon !?
  8. Ok. Lurt! Prøver på nytt i dag. Skal bytte til 20MOA skinne samtidig. Så får jeg prøve Zeiss Norge om jeg ikke får til da Noe rart er det her..
  9. Ja det klikker. Satte pinnene mot hverandre, men ingen stopp før bunn og topp. 120 klikk totalt ca.? Jeg er ca midt i mellom når innskutt 100m. Sett litt på YouTube, men finner ikke svar på denne problemstillingen. Ser også der at tårnet bare går en runde også stopp. Jeg snurrer to runder. Må være noe med de stoppepinnene?
  10. Jeg har fulgt manualen og satte stålpinnene inntil hverandre som beskrevet, men forstår ikke hvorfor tårnet fortsatt kan kneppes begge veier og samtidig som tårnet er både i nede posisjon og oppe posisjon.
  11. Hei Finner ikke helt ut av min nye Zeiss HT med ASV+. Ja jeg har lest bruksanvisningen. Flere ganger. Vil gjerne ha svar fra dem som har erfaring med dette kikkertsikte. 1. Tårnet kan skrus rundt uten å løfte det opp. Er det meningen? 2. Zerostop. Når jeg har skutt inn sikte ønsker jeg å ha sperre nedover. Hvordan? 3. Når jeg da har nullstilt sikte på 100m. ønsker jeg å ha alle klikkene tilgjengelig. Er nå igjen bare 45 klikk. Er det mulig? Har 0 MOA montasje. Det må ha skjedd noe når jeg har åpnet tårnet for har prøvd noen ganger nå med ny innskyting. Skrudde også en hel runde på tårnet før noe begynte å skje. Det er noe jeg gjør feil her.. Noen som kan hjelpe meg
×
×
  • Create New...