Jump to content

janmkveum

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

janmkveum's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Heisann folkens. Jeg har bestilt meg en hk p30 med gjenget løp og lyddemper. Jeg har fått beskjed om at orginal siktene er for lave og demperen blir i veien. Vet dere om noen norske butikker som selger sikter til dette oppsettet? På forhånd takk.
  2. janmkveum

    Airbrush

    Kjøpte meg et sett på jernia i dag som jeg skal teste ut.
  3. janmkveum

    Airbrush

    Hei. Jeg vurderer å kjøpe meg et airbrush sett så jeg har mulighet til å lakke stokk og kasse. Jeg lurer da på om det er noen som kan anbefale meg et komplett sett med kompressor og sprøyte til en overkommelig pris eller klarer man seg med vanlig lakksprøyte og vanlig kompressor? Ser ebay har mange komplette sett til under tusenlappen. Takker for svar.
  4. Har vært hos selger og hentet noe hjemmeladet og annen fabrikk ammo som han har testet selv og garanterer går godt. Så i morgen blir det en tur igjen på banen for å teste de. Leverer den ikke med hjemmeladet så slår jeg nok fra meg handelen og finner meg en annen rifle.
  5. Takk for gode svar folkens. Har i dag lånt den for prøve den og norma fabrikkammo likte den dårlig men det viste jeg fra før.(4-6cm spredning på 110m) Fikk inntrykk av at alt det mekaniske er meget god kvalitet og den har jo et deilig avtrekk til å være originalt. Får liksom en "vil ha" følelse av den.
  6. Pre og post er forskjellen på kasse og sluttstykke eller er jeg på jordet nå? Jeg kjenner selger godt og han har skrevet opp alle testdata som hastigheter og samlinger. Den samler på +- 11mm på de fleste kuletyper i lave og høye hastigheter så presisjonen er god. Jeg skal også låne den i morgen og testskyte noen skudd.
  7. Det var vist ikke den store verdien skjønner jeg. Han har sagt han skal ha 5000kr for den. Det at det er et ukurant kaliber gjør ingenting siden det er 243 jeg skal ha. Kjenner ikke til winchester i hele tatt men får inntrykk av at det er ei god rifle med god mekanikk.
  8. Det er kun rifle med ukjente baser. Den er kappet på 50.5cm og gjenget 14x1.
  9. Hei. Jeg har fått et tilbud på en 77mod winchester m70 243win med tykk pipe av en kammerat men lurer litt på hva de er verdt. Den er stått mange år i en hylle og ikke blitt brukt så den er meget fin og se på. Den er kappet på ca 50cm. Den er lik den som jeg linker til bare at den har tykkere pipe.http://media.liveauctiongroup.net/i/102 ... EF58F1D790 Takker for svar.
×
×
  • Create New...