Jump to content

xnjuovvix

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

About xnjuovvix

  • Birthday 01/31/1996

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

xnjuovvix's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Oppdatering på innkjøpet: Etter mye om og men så fikk jeg god service av Våpen Andresen og ble en stolt eier av Browning Maxus camo i 12/89. Denne føltes naturlig for meg å holde, og etter å ha shimset opp kolben med en grad passet den meg og kroppen min utmerket! Det sto mellom 3 utmerket fine våpen på sluten; SX3, Maxus og A400. A400 ble litt i det dyreste laget når jeg hadde fått litt tid å tenke. Så det sto mellom SX3 og Maxus, og jeg valgte maxus. Synes den hadde de små fordelene SX3 ikke hadde i tillegg til at den passet meg personlig bedre. Magasinsperra så man slipper å tømme magasinet når man møter folk på jakt (kun det i kammeret), speed reload funksjonen, ferdig plombering til 1+1 og pistolgrepet hadde finere bue synes jeg. I tillegg var det jo bare pluss at den ble utlevert med en koffert og ikke i en eske! Eneste jeg savner med den er at man ikke har mulighet til og montere magasinforlenger hvis man har lyst å leke litt på banen.. men man kan jo ikke få både i pose og i sekk Så om det er flere som sliter med og velge hvilken våpen man skal kjøpe, så anbefaler jeg som alle andre og stikke innom våpenforretning å hold forskjellige våpen. Det gjelder både hagle og rifler, det er noe helt annet enn å se på nett, der blir man ikke klok om man liker å holde våpenet, og om den i det heletatt passer kroppen. Ruger #1 - Mitt verktøy heter også Maxus og til skruer bruker jeg også Dewalt.
  2. Står mellom SX3, maxus, versamax, m2, a400 og versamax nu.. men vipper mer og mer mot SX3! Ja.. halvauto er artig og kult å ha, mens pumpehagle føles mer ´´macho´´ når man tar pumpeladningen Grunnen til at jeg har så å si 100% bestemt meg for halvauto er at de har jo rekyldempende effekt som andre har påpekt, skyting uten å skiftegrep og beholder siktebilde.. men i tillegg er også halvauto hagler som oftes svært lette i vekt! Divesupt; liker også pumpehagler veeldig godt, på grunn av ¨machoheta¨ som ligger i dem og omladningen på de letteste patronene går smertefritt uansett! Men etterhvert i tankegangen så vil jeg kunne skyte andreskuddet uten å måtte lade å miste dyret, tenker på skulderen også (man merker det med et par 12/89 i en vanlighagle og pumpe) og vekta til våpenet har litt å si på en lang dag på fjellet. Så siste som fikk meg til å bestemme meg var jo at jeg skyter ikke så mye leirduer som alle andre, men en del. Og jeg bryr meg ikke helt om de svakeste leirdue ammunisjonene ikke veksler bestandig, bare det ikke blir plage på hver 3 skudd så er jeg fornøyd. Så lenge jakt ammunisjonen fra 12/70 og opp lades om hver gang så smiler jeg Bruker ikke 12/65 og 12/67,5 uansett. Har noen flere argumentasjoner og råd så er det bare å skrive, har som sagt ikke bestemt meg 100%..
  3. Helgemo - vet du når Winchester begynner å produsere plombering til SX3? Trur kammerfolket har fått meg til å bestemme meg for halvauto!!
  4. coxswain, takk for innspill! Har faktisk ikke kommet på benelli m2 før.. Det jeg har tenkt å holdt før er; Halvauto: Winchester x3, sx3 og Browning maxus. Har også hørt mye bra om remington versamax! Pumpe: Benelli autosuper black eagle II, benelli nova, supernova, Winchester SXP og selvfølgelig Remington 870 express super magnum! Men fortsett bare å gi råd og tips!
  5. Hei sann! Da har man fått innvilget søknaden av onkelpoliti på enten halvauto eller pumpehagle (begge på en og samme søknad, så jeg kan ikke kjøpe begge). Så det store spørsmålet er hvordan mekanisme man skal gå for..? vet at man burde velge en hagle man liker å holde og som man passer, men det det finner jeg vel ut når jeg finner ut hvordan mekanisme jeg skal ha. Jakter så å si alt av småvilt, men det går mest i gås, hare og ryper. Tar gjerne i mot råd for og i mot mekaismene, og hvordan hagle som er bra - evt hvilke jeg burde holde meg unna! Man skal få det man betaler for, altså kvalitet i henhold til prisen, men ikke mer enn 20 lapper.
  6. Hva er forskjellen mellom k10 og modell 11100? Lite peiling
  7. Blir nok den kraftige.. eller begge INGEN som har erfaring med hardy?
  8. Har noen erfaringer med hardy demper, tenker spesielt på den for salong som bygger innover på løpet. Selges bla på jaktfall.
  9. Hei godtfolk! Sitter her å lurer sterkt på om jeg skal kjøpe jaktfalls hardy demper til salong, den utgaven som bygger inn på løpet. Om den er ¨bedre¨ enn a-tecs cmm-4rimfire med 6 moduler.. I tillegg vet jeg ikke forskjellen på Hornady NTX og V-MAX, så om noen kan hjelpe meg med dette så blir jeg glad
  10. Er ikke jeg selv som selger hagla, så jeg vet ikke.. men denne så spennanes ut, så jeg søkte å fant denne tråen å ville bare tipse om den.
  11. Om du ikke har funnet deg enda, så e det her en prakt eksemplar!! - http://www.finn.no/finn/torget/annonse? ... archQuery=
  12. Takk for gode innspill! bare og fortsette.. Går 1år vgs, Tip klasse - teknikk og industriell produksjon, med bare gutter! Skal høre om det er mulig å ha med seg salongrifla Se om jeg ikke klarer å lure med meg noen på banen Ja, et helt valgfritt tema i norsk.
  13. Hei!! Skal ha om skyting, skytesport. Hva bør man ha med i foredraget? det skal vare i 5-10min takk for svar!
  14. zeissoem2, hvorfor såpass billig? regner med at du er jæ**ig fornøyd med kjøpet! tru om man skal ha is i magen og vente på salg på butikken
×
×
  • Create New...