Jump to content

Hunde kasse pickup


Sakoen75

Recommended Posts

MikiN1486 skrev (2 timer siden):

Hard topp og hundebur

Fuktig og rått på høsten, blir ca 80 varmegrader inni når sola skinner og -20 på vinteren så hunden får det lite trivelig der bak. Dårlig lufting osv. Tar opp gulvplassen på planet også. 

 

Hadde håpet at noen hadde prøvd "hunde kasse" på bilen og hadde erfaring med det.

Har allerede hardtop men vurderer å bytte den ut. Ser ut som om det er noen praktiske løsninger i flere av modellene så hunden får det fint og behagelig der bak.

 

Jeger'n skrev (3 timer siden):

dachsen inni bilen og så har du hele planet tilgjengelig.

Funker til nå men blir trangt med to barne seter og bløt hund.

 

Ser noen har gode lufte muligheter, varme i gulvet, mulighet for landing av peiler? Radio osv, overvåking av hunden, godt isolert og lett rengjøring.

Link to comment
Share on other sites

Har bikkja der baksetene skal være i min varebilpickup. Laget vanntett gulv der og så har jeg satt stengsel så han ikke sniker seg i framsetene. Blir jo som ett stort hundebur. Plass til både hund og masse bagasje inne i kabinen da :-)

Link to comment
Share on other sites

vux skrev (35 minutter siden):

Har bikkja der baksetene skal være i min varebilpickup

Har stappet inn to barnestoler i baksetet så er trangt nok der nå mener dachsen. Men hunden ønsker seg kasse nå så vi slipper barna som krangler i kabinen på tur. Han er en ålreit dachs så han ønsker de skal få en isolert kasse med nok lufting, passelig miljø og lade mulighet til ipad osv på tur. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

En får velge det en har lyst på å trenger. Fungerer det ikke så er det bare å selge å prøve noe annet. Bil er skjeldent en god investering uansett 😁

 

Slipper heldigvis å ta med unger og jaktutstyr på samme turen så sparer en del plass. For min del røyk hovedsakelig pick up'n pga manglende plass i baksetet. Funket greit til guttungen ble 9-10 år. Da ble det litt for dårlig plass når vi skulle på tur med folk og kjøleboks og div skjermer som alle skulle se på å div puter. Så da ble det stor amerikaner suv i stede for stor amerikaner pickup.  Har også firmabil så bruker ikke privat bil veldig mye så forbruk er ikke hoved prioriteringen når det kommer til bilvalg. 

 

Men tenk så godt det hadde vært til tider om du kunne gjort det motsatte å putta kjærring og unger i kassa bak og bare ha deg å bikkja i bilen🤣

Link to comment
Share on other sites

Sakoen75 skrev (På 9.8.2022 den 13.20):

Ser noen har gode lufte muligheter, varme i gulvet, mulighet for landing av peiler? Radio osv, overvåking av hunden, godt isolert og lett rengjøring.

En kompis har ei kasse som står i planet, ikke oppå karmene. Der er det både lufting, lys og lademulighet. Husker ikke hvilken produsent som har levert den. Ved kontakt med produsentene så får du bestilt kasse som ikke dekker hele planets lengde. Da kan du ha våpenrom fremst og med muligheter for lading/oppbevaring på den eine siden. Så har du hunderom på andre siden med sideåpning.
Hvis du vil ha kasse som dekker hele planet så får du sidedør for det eine rommet om du bestiller med 3 hunderom. Da er det også muligheter for våpen og teknisk utstyr i front på motsatt side av det fremre hunderommet.
Om du kikker på linkene nedenfor så ligger det en del ulike løsninger.
https://www.stellaburen.se/17/13/stellakapan/

https://www.wtmetall.se/modul

https://www.metboxnorge.no/pickupbokser

Edited by Jeger'n
La inn ekstra linker
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

hadde stellakåpan 3+1 med adkomst bak og på sidene, solgte denne i sommer men angrer nå, så blir nok ny hundekasse igjen, har burløsning på planet nå inni hardtoppen der dobbeltburet står på en ramme med skuffeløsning under og plass foran for skutt vilt...savner hundkassa ..mye bedre plass på planet med den og mye bedre for hundene.

Snapchat-1656791047.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...