Jump to content

Resultat divisjon VS combined


Recommended Posts

Et spørsmål som jeg lurer på vedrørerende scoring og resultater. En ting er at resultatene endrer seg når man ser på de combined, den er naturlig. Men hvordan kan den interne rekkefølgen i divisjonen bli annerledes når man ser på combined? Eks: Dersom man blir nummer en i divisjonen, hvordan kan man da bli nummer 2/3/4 av de i samme divisjon når man kjører resultater combined, burde ikke forholdet blitt det samme? At den som blir nummer en i divisjonen også er den som ligger høyest når man ser på resultatene combined? (innenfor samme divisjon selvfølgelig)

Link to comment
Share on other sites

Dette kommer av at skyttere i andre divisjoner kan ha stagewin combined, slik at poengfordelingen på hver stage er ulik i divisjonsresultater og combined.

 

Et eksempel: Skytter A og B skyter samme divisjon. Skytter A vinner med 1 poeng over skytter B i divisjonen sammenlagt. La oss si A eller B har combined stagewin på alle stager bortsett fra stage 1, og at skytter A slo skytter B med 10 poeng på denne. Siden en skytter i en annen divisjon vant stage 1 combined, vil poengforskjellen mellom A og B på stage 1 være mindre combined enn for divisjonen. Hvis f.eks. A bare slår B med 8 poeng på stage 1 combined (i motsetning til 10 i divisjonen), vil rekkefølgen snu og B slår A med 1 poeng combined.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...