Jump to content

Omregistrere jaktvåpen til DSSN


Recommended Posts

Hei,

 

Noen som har fått til å omregistrere jaktvåpen i halvauto, som nå blir forbudt etterhvert, til DSSN for bruk i programmene der ? Hva krevde våpenkontoret ?

Hvis man allerede eier våpen og har eid de i mange år bør det vel holde å være DSSN medlem ? blir hevdet fra våpenkontoret at man trenger vanlig aktivitet osv. 

Dette ble vel i sin tid innført for å "sile" ut de useriøse og dermed kun gi de som virkelig er aktive våpnene. I dette tilfellet er man jo allerede eier av aktuelt våpen, så det blir litt søkt å kreve 2 års aktivitet ?

 

Link to comment
Share on other sites

Hvorfor blir det "søkt å kreve to års aktivitet"? Skal du omregistrere et våpen må du oppfylle kravene for den kategorien våpenet nå skal føres inn i. Jussen her er helt klar, du får ikke omregistrert en Contender rifle til pistol om du ikke oppfyller kravet for å kjøpe en pistol. 

 

Det lureste her er å vente på overgangsreglene, samt og være aktiv. Vi er lovet et Rundskriv før sommeren, da blir ting trolig litt mer oversiktlig. 

 

Enn så lenge DVC

Edited by PeM
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Mener at hvis man allerede er DSSN medlem og eier aktuelt våpen så burde man kunne omregge uten ytterligere aktivitet. Kan jo sef. løpe på alle stevnene, men tidligere fikk man jo kjøpt rifle i praktisk med kun kurset. Deretter kom aktivitetskravet for å gjøre det litt vanskeligere. Siden man allerede eier aktuelt våpen skjønner jeg ikke aktivitetsbehovet i dette tilfellet, siden man har bevist at man er skikket og dette tross alt er en lov med tilbakevirkende kraft. Har ikke vært lett å sanke poeng siste 2 år med c19 hvis man er i risiko gruppe.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...