Jump to content

Spekemat av ribbe/sideflesk


Oddny

Recommended Posts

Her er noen tråder der tema "salting" har vært tatt opp. Det kan kanskje gi en indikasjon på hvilket, og hvor mye salt du bør bruke.

 

Forumets tidligere moderatorsjef, @Mauser68, er en uovertruffen mester i tradisjonell vestlands-mat. Søk på gamle tråder, så får du hvertfall matlyst!

 

 

https://www.kammeret.no/topic/94493-hjelp-med-pinnekjøtt/#comment-1368949

 

https://www.kammeret.no/topic/30009-salting-av-flesk/page/2/#comment-1371814

 

https://www.kammeret.no/topic/51765-bacon/#comment-1372434

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...