Oddny Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Spekemat av ribbe /sideflesk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddny Posted February 2, 2022 Author Share Posted February 2, 2022 Oddny skrev (3 timer siden): Spekemat av ribbe /sideflesk Hei! Er det noen her som har prøvd å lage spekemat av ribb/sideflesk? Det er veldig godt, men jeg lurer på hvor lenge skal det saltes og hvor lenge skal det henge? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jegermeistern Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Her er noen tråder der tema "salting" har vært tatt opp. Det kan kanskje gi en indikasjon på hvilket, og hvor mye salt du bør bruke. Forumets tidligere moderatorsjef, @Mauser68, er en uovertruffen mester i tradisjonell vestlands-mat. Søk på gamle tråder, så får du hvertfall matlyst! https://www.kammeret.no/topic/94493-hjelp-med-pinnekjøtt/#comment-1368949 https://www.kammeret.no/topic/30009-salting-av-flesk/page/2/#comment-1371814 https://www.kammeret.no/topic/51765-bacon/#comment-1372434 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.