seawolf Posted December 25, 2021 Share Posted December 25, 2021 (edited) Klargjøring av elgfilet til julelunch, og kniven er en Kasumi fra Seki, Japan i VG-10 stål. Skarp og fin i hendig mellomstørrelse Hva med dere andre, hva brukes på kjøkkenet? Edited December 25, 2021 by seawolf 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike79 Posted December 25, 2021 Share Posted December 25, 2021 Mine Yaxell Super Gou kniver. Bruker dem til større matlagninger. Alt er som bløtt smør, nærmest luft De er så avsindig skarpe 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sølvrev Posted December 26, 2021 Share Posted December 26, 2021 Disse er også ganske bra. Bladlengde hhv. 24, 20 og 8 cm. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amatør Posted December 26, 2021 Share Posted December 26, 2021 seawolf skrev (På 25.12.2021 den 11.06): Hva med dere andre, hva brukes på kjøkkenet? Mest Victorinoxkniver med plasthåndtak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tailgunner Posted December 26, 2021 Share Posted December 26, 2021 Fikk en mac når jeg tok fagprøven i 2005 og den brukte jeg flittig i 15 år til jeg hadde slipt den ned så mye at den ble pensjonert og lagt igjen hjemme. Nå har jeg adoptert en ny mac som førstekniv. Litt sarva etter forrige eier men skarp som barberblad nå. De er ganske billige og jeg mener jeg får mye for pengene. Ingenting fancy da.. Ellers klarer jeg meg fint med en liten rotkniv og utbeiningskniv fra victorinox. Den ene mac'en brukes 99% av tiden. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oysteinlarsen Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Victorinox med treskaft, går for den trauste og velprøvde proff/storkjøkkenløysinga. Gode å få satt egg på, og kan bruka tversovergrep utan at hælen på klinga gnagar hòl i sida på langfingeren. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.